مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق

علت تعطیلی برخی از شیرخوارگاه‌ها در تهران چیست؟

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اصلاح قانون مربوط به واگذاری نوزادان بدون سرپرست گفت: این موضوع سبب شده است برخی از شیرخوارگاه‌ها در تهران تعطیل شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهارداشت: برنامه‌های خوب زیادی در حوزه بانوان در همین مدت محدود اجرایی شده مانند بیمه زنان باردار تا پایان شیردهی مثل بیمه ناباروری و بیمه سلامت و بحث‌های مثل پشتیبانی اداری و ارتقا جایگاه بانوان که نتایج خوبی داشته است.

 

وی افزود: از فواید سفرهای استانی آگاهی به بعضی مشکل‌های استانی و حل آنها است مثل قانون به فرزندی پذیرفتن نوزادان از شیر خوارگاه که در این موضوع مراحل اداری واگذاری بسیار سخت بود اما الان قانون اصلاح شده است و این روند بسیار تصریح شده به گونه‌ای که برخی از شیرخوارگاه‌ها در تهران تعطیل شده است.

 

خزعلی گفت: ۹ کارگروه در زمینه‌های مختلف خانواده تشکیل شده است فرهنگ در خانواده، سرگرمی در خانواده، بحث محیط زیست و سالم نگه داشتن آن که باید آموزش از خانواده و کودکان شروع شود در زمینه‌های مشاوره‌های ازدواج در استان‌هایی که آمار طلاق زیاد است اجرای طرح در اولویت است.

 

وی بیان داشت:در مورد دختران و پسران بازمانده از تحصیل خیلی برایمان اهمیت دارد که در این مورد طرحی توسط نهضت سواد آموزی برای روستاییان و عشایر اجرا شده است در خصوص همین مشکل تأسیس خوابگاه‌ها و آموزش مجازی هم در دست بررسی است که هیچ کس از تحصیل جا نماند.

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، ادامه داد: جهت کسب و کار پایدار خانواده محور برای اولین بار معاونت زنان بودجه ویژه ای به این بحث اختصاص داده شده است و برای اولین بار است که در طی این دو سفر بودجه اختصاصی به بحث بانوان تصویب شده است.

 

خزعلی گفت: در تمام زمینه‌ها در حد توان آماده حمایت از سمن‌ها هستیم و از طرح‌های سمن‌ها استقبال می‌کنیم و در برخی از استان‌ها برای پیشگیری از آسیب‌ها و مهارت افزایی با پشتیبانی از سمن‌ها حرکت‌های خوبی انجام شده مانند آموزش‌های پیشگیری از خودکشی و مهارت آموزی‌های خانواده‌های بد سرپرست و در حال بازپروری که نتایج خوبی هم داشته است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار