چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

علت تعطیلی برخی از شیرخوارگاه‌ها در تهران چیست؟

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اصلاح قانون مربوط به واگذاری نوزادان بدون سرپرست گفت: این موضوع سبب شده است برخی از شیرخوارگاه‌ها در تهران تعطیل شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهارداشت: برنامه‌های خوب زیادی در حوزه بانوان در همین مدت محدود اجرایی شده مانند بیمه زنان باردار تا پایان شیردهی مثل بیمه ناباروری و بیمه سلامت و بحث‌های مثل پشتیبانی اداری و ارتقا جایگاه بانوان که نتایج خوبی داشته است.

 

وی افزود: از فواید سفرهای استانی آگاهی به بعضی مشکل‌های استانی و حل آنها است مثل قانون به فرزندی پذیرفتن نوزادان از شیر خوارگاه که در این موضوع مراحل اداری واگذاری بسیار سخت بود اما الان قانون اصلاح شده است و این روند بسیار تصریح شده به گونه‌ای که برخی از شیرخوارگاه‌ها در تهران تعطیل شده است.

 

خزعلی گفت: ۹ کارگروه در زمینه‌های مختلف خانواده تشکیل شده است فرهنگ در خانواده، سرگرمی در خانواده، بحث محیط زیست و سالم نگه داشتن آن که باید آموزش از خانواده و کودکان شروع شود در زمینه‌های مشاوره‌های ازدواج در استان‌هایی که آمار طلاق زیاد است اجرای طرح در اولویت است.

 

وی بیان داشت:در مورد دختران و پسران بازمانده از تحصیل خیلی برایمان اهمیت دارد که در این مورد طرحی توسط نهضت سواد آموزی برای روستاییان و عشایر اجرا شده است در خصوص همین مشکل تأسیس خوابگاه‌ها و آموزش مجازی هم در دست بررسی است که هیچ کس از تحصیل جا نماند.

 

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، ادامه داد: جهت کسب و کار پایدار خانواده محور برای اولین بار معاونت زنان بودجه ویژه ای به این بحث اختصاص داده شده است و برای اولین بار است که در طی این دو سفر بودجه اختصاصی به بحث بانوان تصویب شده است.

 

خزعلی گفت: در تمام زمینه‌ها در حد توان آماده حمایت از سمن‌ها هستیم و از طرح‌های سمن‌ها استقبال می‌کنیم و در برخی از استان‌ها برای پیشگیری از آسیب‌ها و مهارت افزایی با پشتیبانی از سمن‌ها حرکت‌های خوبی انجام شده مانند آموزش‌های پیشگیری از خودکشی و مهارت آموزی‌های خانواده‌های بد سرپرست و در حال بازپروری که نتایج خوبی هم داشته است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار