خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند

شرط مجلس برای بیمه قالیبافان و شاغلین صنایع دستی

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا سازوکار معافیت‌های کامل بیمه‌ای در مورد بیمه‌شدگان بدون کارفرما در سازمان تأمین اجتماعی همچون بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه‌دار منوط به ارزیابی آزمون وسع توسط وزارت کار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.

 

بهارستان‌نشینان در این جلسه پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با بند (ش) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور با 134 رأی موافق، 58 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 228 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

طبق بند (ش) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور؛ در راستای پایداری صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی و کاهش وابستگی آنها به بودجه عمومی، ساماندهی معافیت‌های بیمه‌ای و ساماندهی اقشار تحت پوشش بیمه‌ای مشمول کمک دولت، معافیت‌های کامل بیمه‌ای در مورد بیمه‌شدگان بدون کارفرما در سازمان تأمین اجتماعی از جمله مشمولان قانون بیمه‌های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه‌دار (کددار) مصوب، 1388 بند «ض» تبصره (14) قانون بودجه سال 1386 کل کشور و بند «ب» ماده (7) قانون هدفمندکردن یارانه‌ها منوط به ارزیابی آزمون وسع توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و قرار گرفتن در چهار دهک اول درآمدی است. در مورد بیمه‌شدگانی که در طول سال‌های اجرای برنامه در دهک‌های پنجم به بعد قرار می‌گیرند، به ازای هر دهک افزایش، سالانه نیم واحد درصد ( 5 %0) از معافیت بیمه‌ای موجود کسر می‌شود.

 

آیین‌نامه اجرایی این بند توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان حداکثر ظرف شش ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

 

*لغو معافیت سهم کارفرما از پرداخت کسور بازنشستگی مازاد بر 30 سال

همچنین نمایندگان در این جلسه و در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند (ز) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور با 118 رأی موافق، 69 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 225 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

بر اساس بند (ز) ماده 29 اصلاحی این لایحه ؛ معافیت سهم کارفرما از پرداخت کسور بازنشستگی مازاد بر سی سال برای افرادی که سنوات بیمه‌ای آنان از تاریخ اجرای این قانون از 30 سال بیشتر می‌شود، در قوانین و مقررات عام و خاص ملغی می‌گردد.

 

در ادامه نمایندگان با بند (س) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور با 108 رأی موافق، 81 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 226 نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند و این ماده برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

 

در بند (س) ماده 29 ارجاعی آمده است؛ از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، دوران تحصیل و ایام کارآموزی که به صورت تعهد خدمت یا آموزش بدو خدمت قبل از استخدام یا مأموریت آموزشی حین خدمت که منجر به اخذ مدرک تحصیلی رسمی توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی از جمله مشمولان قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب /8 /3 1369 می‌شود، جزو سابقه خدمت برای بازنشستگی منظور نمی‌گردد./ تسنیم

 

موارد قبل از لازم الاجرا شدن این قانون، در صورتی جزو سوابق خدمت برای بازنشستگی منظور می‌گردد که کسور بازنشستگی آن توسط بیمه‌شده یا دستگاه به طور کامل قبل از اجرای این قانون پرداخت شده باشد. ایثارگران مشمول مقررات خاص خود هستند.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار