اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

شرط مجلس برای بیمه قالیبافان و شاغلین صنایع دستی

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا سازوکار معافیت‌های کامل بیمه‌ای در مورد بیمه‌شدگان بدون کارفرما در سازمان تأمین اجتماعی همچون بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه‌دار منوط به ارزیابی آزمون وسع توسط وزارت کار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.

 

بهارستان‌نشینان در این جلسه پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با بند (ش) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور با 134 رأی موافق، 58 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 228 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

طبق بند (ش) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور؛ در راستای پایداری صندوق‌های بیمه‌ای و بازنشستگی و کاهش وابستگی آنها به بودجه عمومی، ساماندهی معافیت‌های بیمه‌ای و ساماندهی اقشار تحت پوشش بیمه‌ای مشمول کمک دولت، معافیت‌های کامل بیمه‌ای در مورد بیمه‌شدگان بدون کارفرما در سازمان تأمین اجتماعی از جمله مشمولان قانون بیمه‌های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و شاغلان صنایع دستی شناسه‌دار (کددار) مصوب، 1388 بند «ض» تبصره (14) قانون بودجه سال 1386 کل کشور و بند «ب» ماده (7) قانون هدفمندکردن یارانه‌ها منوط به ارزیابی آزمون وسع توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و قرار گرفتن در چهار دهک اول درآمدی است. در مورد بیمه‌شدگانی که در طول سال‌های اجرای برنامه در دهک‌های پنجم به بعد قرار می‌گیرند، به ازای هر دهک افزایش، سالانه نیم واحد درصد ( 5 %0) از معافیت بیمه‌ای موجود کسر می‌شود.

 

آیین‌نامه اجرایی این بند توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان حداکثر ظرف شش ماه از لازم‌الاجرا شدن این قانون تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

 

*لغو معافیت سهم کارفرما از پرداخت کسور بازنشستگی مازاد بر 30 سال

همچنین نمایندگان در این جلسه و در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند (ز) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور با 118 رأی موافق، 69 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 225 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

 

بر اساس بند (ز) ماده 29 اصلاحی این لایحه ؛ معافیت سهم کارفرما از پرداخت کسور بازنشستگی مازاد بر سی سال برای افرادی که سنوات بیمه‌ای آنان از تاریخ اجرای این قانون از 30 سال بیشتر می‌شود، در قوانین و مقررات عام و خاص ملغی می‌گردد.

 

در ادامه نمایندگان با بند (س) ماده 29 اصلاحی لایحه مذکور با 108 رأی موافق، 81 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 226 نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند و این ماده برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

 

در بند (س) ماده 29 ارجاعی آمده است؛ از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، دوران تحصیل و ایام کارآموزی که به صورت تعهد خدمت یا آموزش بدو خدمت قبل از استخدام یا مأموریت آموزشی حین خدمت که منجر به اخذ مدرک تحصیلی رسمی توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی از جمله مشمولان قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب /8 /3 1369 می‌شود، جزو سابقه خدمت برای بازنشستگی منظور نمی‌گردد./ تسنیم

 

موارد قبل از لازم الاجرا شدن این قانون، در صورتی جزو سوابق خدمت برای بازنشستگی منظور می‌گردد که کسور بازنشستگی آن توسط بیمه‌شده یا دستگاه به طور کامل قبل از اجرای این قانون پرداخت شده باشد. ایثارگران مشمول مقررات خاص خود هستند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار