معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد-راهبرد معاصر
ادعای تلویزیون اسرائیل: هنیه از طریق کارگذاشتن یک بمب در بالش شخصی اش ترور شد تماس تلفنی وزیر خارجه حکومت طالبان با وزیر خارجه الجولانی هاآرتص: حماس توانسته به سرعت شاخه نظامی خود را بازسازی کند اردن: به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان جنایت جنگی فجیع است توصیه وزیر خارجه ایران به اتحادیه عرب + عکس تل‌آویو: دولت جدید سوریه گروهی تروریستی است، نه دولتی باثبات شرکت هواپیمایی آذربایجان: سقوط هواپیما به دلیل «دخالت خارجی» بوده است سازمان هوانوردی روسیه: در روز سقوط هواپیمای آذربایجان، هدف حمله پهپادی اوکراین بودیم تصاویر انهدام یک تیم تروریستی داعش منتشر شد + فیلم یک هفته عزای عمومی در هند در پی درگذشت مانموهان سینگ نخست وزیر عراق: ورود برادر بشار اسد به عراق کذب است شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به دستکم ۵۰ تن رسید بحران سیاسی کره جنوبی؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید عراقچی وارد پکن شد شاخه نظامی حماس: یکی از نیرو‌های مقاومت در عملیاتی استشهادی خود را در میان گروهی ۵ نفره از نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد

معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد

معاون وزیر امور خارجه ایران شامگاه دوشنبه در مصاحبه ای تاکید کرد که تهران هیچگونه اعتمادی به آمریکا نداشته و با این کشور مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد کاظم سجاد پور» معاون وزیر امور خارجه ایران دوشنبه شب گفت که به آمریکا اعتماد نداریم و امکان گفت‌وگو با چنین کشوری وجود ندارد.

 

سجاد پور که با الجزیره مصاحبه می‌کرد به تجاوزهای اسرائیل به لبنان اشاره کرد و گفت این تجاوزها تنها علیه حزب الله نبوده بلکه علیه تمام لبنانی‌ها به شمار می‌آید.

 

معاون وزیر امور خارجه ایران مخالفت تهران با تقسیم یمن را ابراز داشته و گفت که ما از ملت یمن برای هیمنه منطقه‌ای خود استفاده نمی‌کنیم.

وی افزود که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای باعث از بین رفتن ثبات در منطقه گردیده و اگر آمریکا قادر بود که نظام ایران را تغییر دهد بدون تردید این اقدام را انجام می داد.

 

آمریکا یکسال پیش علی‌رغم مخالفت‌های کشورهای امضاکننده برجام و پایبندی ایران به تعهداتش ذیل برجام، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و اعمال فشار به تهران را به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره یک توافق جدید در پیش گرفت.

 

جمهوری اسلامی ایران نیز بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و در پایان یک سال، به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند، مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر