معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد

معاون وزیر امور خارجه ایران شامگاه دوشنبه در مصاحبه ای تاکید کرد که تهران هیچگونه اعتمادی به آمریکا نداشته و با این کشور مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد کاظم سجاد پور» معاون وزیر امور خارجه ایران دوشنبه شب گفت که به آمریکا اعتماد نداریم و امکان گفت‌وگو با چنین کشوری وجود ندارد.

 

سجاد پور که با الجزیره مصاحبه می‌کرد به تجاوزهای اسرائیل به لبنان اشاره کرد و گفت این تجاوزها تنها علیه حزب الله نبوده بلکه علیه تمام لبنانی‌ها به شمار می‌آید.

 

معاون وزیر امور خارجه ایران مخالفت تهران با تقسیم یمن را ابراز داشته و گفت که ما از ملت یمن برای هیمنه منطقه‌ای خود استفاده نمی‌کنیم.

وی افزود که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای باعث از بین رفتن ثبات در منطقه گردیده و اگر آمریکا قادر بود که نظام ایران را تغییر دهد بدون تردید این اقدام را انجام می داد.

 

آمریکا یکسال پیش علی‌رغم مخالفت‌های کشورهای امضاکننده برجام و پایبندی ایران به تعهداتش ذیل برجام، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و اعمال فشار به تهران را به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره یک توافق جدید در پیش گرفت.

 

جمهوری اسلامی ایران نیز بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و در پایان یک سال، به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند، مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده