بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

معاون ظریف: ایران به آمریکا اعتماد ندارد وبا این کشور مذاکره نخواهد کرد

معاون وزیر امور خارجه ایران شامگاه دوشنبه در مصاحبه ای تاکید کرد که تهران هیچگونه اعتمادی به آمریکا نداشته و با این کشور مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد کاظم سجاد پور» معاون وزیر امور خارجه ایران دوشنبه شب گفت که به آمریکا اعتماد نداریم و امکان گفت‌وگو با چنین کشوری وجود ندارد.

 

سجاد پور که با الجزیره مصاحبه می‌کرد به تجاوزهای اسرائیل به لبنان اشاره کرد و گفت این تجاوزها تنها علیه حزب الله نبوده بلکه علیه تمام لبنانی‌ها به شمار می‌آید.

 

معاون وزیر امور خارجه ایران مخالفت تهران با تقسیم یمن را ابراز داشته و گفت که ما از ملت یمن برای هیمنه منطقه‌ای خود استفاده نمی‌کنیم.

وی افزود که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای باعث از بین رفتن ثبات در منطقه گردیده و اگر آمریکا قادر بود که نظام ایران را تغییر دهد بدون تردید این اقدام را انجام می داد.

 

آمریکا یکسال پیش علی‌رغم مخالفت‌های کشورهای امضاکننده برجام و پایبندی ایران به تعهداتش ذیل برجام، به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای خارج شد و اعمال فشار به تهران را به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره یک توافق جدید در پیش گرفت.

 

جمهوری اسلامی ایران نیز بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و در پایان یک سال، به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند، مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر