دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کنعانی: جهان ناله‌ها و شهادت مظلومانه کودکان و زنان بیمار بیمارستان‌های غزه را از یاد نمی‌برد

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به حملات صهیونیست‌ها به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در غزه و شهادت ۱۹۸ پزشک، پرستار و امدادگر گفت: جهانیان هرگز ناله‌ها و گریه‌ها و شهادت مظلومانه نوزادان نارس معصوم، کودکان و زنان بیمار و بی پناه بیمارستان شفا و ده‌ها بیمارستان دیگر در غزه را از یاد نخواهد برد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) ۲۸ آبان ماه و همزمان با میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ضمن تبریک این روز به جنایات صهیونیست‌ها در حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در غزه اشاره کرد.

 

امروز ۴۴ روز است که از حملات صهیونیست‌ها به غزه در واکنش و به بهانه عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد. این رژیم در این مدت به اماکن مسکونی، بیمارستان‌ها، مساجد،‌ کلیساها و ... حمله کرد. در پی این حملات تاکنون ۱۹۸ پزشک و پرستار و امدادگر شهید شده‌اند. این حملات منجر به نابودی ۵۵ آمبولانس و خارج شدن ۲۵ بیمارستان از چرخه خدمت شده است.

 

«اشرف القدره»، سخنگوی وزارت بهداشت غزه روز جمعه گفت که اسرائیلی‌ها این بیمارستان را به پایگاهی برای عملیات‌هایشان تبدیل کرده‌اند. سخنگوی وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد که اخیرا ۲۴ بیمار در این بیمارستان به دلیل قطعی برق ناشی از کمبود سوخت جانشان را از دست داده‌اند. اشرف القدره همچنین گزارش داد تجهیزات حیاتی پزشکی به دلیل قطع برق از کار افتاده‌اند.

 

در همین خصوص ناصر کنعانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: خجسته میلاد باسعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار بر همگان خاصه بر پرستاران خدوم ایران عزیز مبارک و فرخنده باد.در حالی امروز در سالروز میلاد فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار، تلاش و خدمات ارزشمند جامعه پرستاران و مدافعان حریم سلامت ایرانیان را ارج می‌نهیم که شاهد جنایت فجیع صهیونیست‌ها در حملات مستقیم و عمدی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در غزه هستیم. حملاتی که تاکنون منجر به شهادت ۱۹۸ پزشک و پرستار و امدادگر، نابودی ۵۵ آمبولانس و خارج شدن ۲۵ بیمارستان از چرخه خدمت شده است.

 

کنعانی اضافه کرد: جهانیان هرگز ناله‌ها و گریه‌ها و شهادت مظلومانه نوزادان نارس معصوم، کودکان و زنان بیمار و بی پناه بیمارستان شفا و ده‌ها بیمارستان دیگر در غزه را از یاد نخواهد برد و ننگ و شرم تاریخی این جنایات هولناک برای صهیونیست‌های کودک‌کش و حامیان آنها تا همیشه تاریخ باقی خواهد ماند.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: شکست و نابودی سرنوشت محتوم اشغالگران صهیونیست همانند همه اشغالگران و متجاوزان در طول تاریخ است./ فارس

ارسال نظر