ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

وزیر دفاع آمریکا: برای رساندن پیامی مهم به اوکراین سفر کرده‌ام

وزیر دفاع آمریکا: برای رساندن پیامی مهم به اوکراین سفر کرده‌ام «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا امروز دوشنبه ضمن اعلام ورود به کی‌یف، بر ادامه حمایت واشنگتن از اوکراین تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که درگیری‌ها در غزه و حمایت غرب از رژیم صهیونیستی، رئیس‌جمهور اوکراین را نگران کاهش توجهات به جنگ در این کشور کرده، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با انتشار عکسی در شبکه اجتماعی «ایکس» از سفر به اوکراین خبر داد.

 

او در این پیام نوشت: همین حالا برای دیدار با رهبران اوکراینی وارد کی‌یف شدم. امروز اینجا هستم تا پیامی مهم را برسانم--ایالات متحده به ایستادگی در کنار اوکراین در مبارزه برای آزادی در برابر تجاوز روسیه، هم اکنون و هم در آینده ادامه خواهد داد.

 

پیش‌تر، «دیوید کامرون» وزیر خارجه جدید انگلیس که کشورش در کنار آمریکا از حامیان اصلی کی‌یف در جنگ با روسیه بوده، در اولین سفر خارجی خود در این سمت، در اوکراین با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

 

در ویدئویی که دفتر زلنسکی از دیدار روز پنجشنبه او با کامرون منتشر کرد، کامرون می‌گوید با این سفر «می‌خواهد بر حمایت لندن از اوکراین تاکید کند». زلنسکی هم می‌گوید از این سفر سپاسگزار است که در بحبوحه درگیری در خاورمیانه انجام شده که به گفته او توجه جهانی را از جنگ اوکراین با روسیه که اکنون در بیست و یکمین ماه خود قرار دارد و چشم‌انداز پایان زودهنگامی هم ندارد، منحرف کرده است.

 

انگلیس در کنار آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا از آغاز درگیری‌ها در اوکراین، تلاش کرده‌ با حمایت همه‌جانبه از کی‌یف شکستی سنگین بر روسیه تحمیل و آن را منزوی کند.

 

این در حالی است که به اذعان کارشناسان و مقام‌های غربی و حتی خود اوکراینی‌ها، کی‌یف نتوانسته در ضدحملات علیه ارتش روسیه به‌رغم در اختیار داشتن تسلیحات و تجهیزات پیشرفته غربی موفق عمل کند و تلفات و خسارات سنگینی را متحمل شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار