لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان لاریجانی: آمریکایی‌ها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیست‌ها هوشیار باشند لاریجانی با سخنگوی انصارالله یمن دیدار کرد هگست: ترامپ راهکار مذاکره‌شده با ایران می‌خواهد انفجار انتحاری مسئول امنیتی داعش در الانبار سفر مهم امنیتی ایران به عمان؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد مسقط شد معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد و خواستار عفو شد دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان

حماس: رژیم صهیونیستی آتش‌بس را به تعویق می‌اندازد

جبارین مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در حماس خبر داد که این جنبش چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافقی درباره آتش‌بس تعیین کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ زاهر جبارین مسئول دفتر شهدا، مجروحان و اسرا در جنبش حماس می‌گوید که رژیم صهیونیستی تا کنون، درباره آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند.

جبارین با بیان اینکه حماس، چارچوب کلی را برای اجرای هر گونه توافق آتش‌بس تعیین کرده است، تأکید کرد که این توافق باید به صورت کامل اجرایی شود.

وی همچنین به شبکه المیادین خبر داد که تا به امروز، رژیم صهیونیستی ۱۳ بار تعهدات خود به میانجی‌ها را زیر پا گذاشته است.

شبکه سی ان ان هم ساعاتی پیش از ادامه مذاکرات فشرده برای حصول توافق آتش بس در غزه خبر داد و گزارش کرد: نویس توافقی که پیشنهاد شده و روی میز مذاکره قرار دارد آزادی زندانیان اسرائیلی در دست حماس را در ازای آتش بس ۴ یا ۵ روزه مطرح کرده است.

سی ان ان در ادامه افزود: هنوز توافقی انجام نشده، اما متن توافق به مدت ۴ هفته است که بین طرفین در حال رفت و برگشت است. مذاکره کنندگان از کشور‌های مختلف از جمله مقامات ارشد دولت جو بایدن برای اولین بار از زمان شروع جنگ درباره پیشرفت‌ها برای حصول توافق ابراز خوشبینی کرده‌اند.

به گفته منابع آگاه، اختلافات در زمینه موضوعات اصلی در حال حل شدن است و در حالی امکان این وجود دارد که مذاکرات کامل شکست بخورد، اما احتمال توافق طی چند روز آینده نیز وجود دارد.

«جان فاینر» معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت: من فکر می‌کنم ما از هر زمان دیگری که این مذاکرات آغاز شد به توافق نزدیک هستیم. وی به جزئیات توافق اشاره نکرد و همچنان تاکید کرد که هنوز توافق نهایی وجود ندارد.

برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز بامداد دوشنبه از احتمال برقراری آتش بس در غزه به مدت ۵ روز خبر داده‌اند. به گفته این منابع این توافق شامل دو مرحله است که مرحله اول، آزادی ۵۰ زن و کودک اسرائیلی در مقابل ۵ روز آتش‌بس است.

طبق گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، مرحله دوم شامل آزادی زنان و کودکان اسیر فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی است. با این حال تعداد دقیق هنوز مشخص نیست. / مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار