دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

گفتگوی مقامات روس و اسرائیلی در خصوص خروج شهروندان روسیه از غزه

گفتگوی مقامات روس و اسرائیلی در خصوص خروج شهروندان روسیه از غزه میخائیل بوگدانوف، نماینده ریاست جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و کشور‌های آفریقایی، با الکساندر بن زوی، سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو، درباره خروج امن همه اتباع روسی از نوار غزه و آزادی اسرای در اختیار حماس گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است؛ این گفتگو روی موضوعات دوجانبه روسیه و اسرائیل با تاکید بر اهمیت حفظ روابط سیاسی فعال متمرکز بود.

وزارت خارجه روسیه ادامه داد: در مورد رویارویی جاری میان فلسطین و اسرائیل، طرف روس بار دیگر بر لزوم تلاش‌های هماهنگ با هدف راه‌حلی سریع برای انجام اقدامات بشردوستانه تاکید کرد. این اقدامات شامل تضمین خروج امن همه شهروندان روس از نوار غزه و آزادی همه گروگان‌های در اختیار حماس از جمله شهروندان روسیه است.

وزارت امور اضطراری روسیه بامداد یکشنبه خبر داد که در یک هفته گذشته بیش از ۵۵۰ تبعه روسیه از جمله ۲۳۰ کودک از نوار غزه تخلیه شده‌اند.

این وزارتخانه در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که ۴۰۸ تن از این افراد به مسکو رسیده‌اند.

روند خروج اتباع خارجی یا فلسطینی‌هایی که به درمان فوری در خارج از کشور نیاز دارند، به دلیل بمباران‌های مداوم رژیم صهیونیستی با مشکلات زیادی مواجه شده است.

هنوز مشخص نیست که چه تعداد از شهروندان روس از غزه خواهند شد. اما آمار رسانه‌های روسیه حاکی است که حدود یک هزار تبعه این کشور خواستار خروج از این باریکه شده‌اند.

اولین گروه از اتباع روسیه که شامل ۷۰ نفر بود هفته گذشته از طریق گذرگاه رفح وارد مصر شده و به روسیه بازگشتند.

چهارمین گروه نیز که متشکل از ۱۲۰ شهروند روس بود روز شنبه به فرودگاه دوموددوفو مسکو رسیدند.

از زمان آغاز جنگ میان رژیم صهیونیستی و نیرو‌های مقاومت حماس، روسیه دو بار پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به منظور آتش بس فوری در غزه به شورای امنیت ارائه داده که هر بار توسط آمریکا وتو شد.

نیرو‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار