دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

نوزادی پس از چهار ماه مرگ مغزی مادرش بدنیا آمد

پزشکان اهل جمهوری چک موفق به تولد نوزادی شده‌اند که مادرش قریب به چهار ماه پیش دچار مرگ مغزی شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اخبار پیرامون پیشرفت در علم پزشکی و اقدامات موفقیت آمیز پزشکان، روزانه موجب حیرت افکار عمومی می گردد. در جدیدترین این رویدادها، پزشکان در جمهوری چک موفق شد جنین موجود در رحم زنی را که ۱۱۷ روز پیش دچار مرگ مغزی شده بود، به سلامت به دنیا بیاورد.

 

این زن باردار که نزدیک به چهار ماه پیش دچار مرگ مغزی شده بود، با تدابیر پزشکان بیمارستان دانشگاه برنو به حیات جسمانی خود ادامه داد تا جنین او مراحل رشد خود کامل کند.

 

این نوزاد دختر که الیسکا نامگذاری شده روز ۱۵ ماه اوت به دنیا آمد. او در لحظه تولد ۲.۱ کیلوگرم وزن داشت و قدش هم ۴۲ سانتیمتر بود.

 

مادر ۲۷ ساله او که از نوعی ناهنجاری شریانی رنج می‌برد، ۲۱ ماه آوریل دچار خونریزی مغزی شد و به کما رفت. در این مدت متخصصان مختلف دانشگاه برنو از جمله بیهوشی، احیا، مراقبت‌های ویژه، زنان و زایمان برای حفظ و تکامل این جنین همکاری کردند.

 

تحت تاثیر این همکاری، وزن جنین تا ۲۴ ژوئن به ۹۸۰ گرم و تا اواسط ژوئیه به ۱.۵ کیلوگرم افزایش یافت.

 

الیسکا به همراه پدرش بیمارستان را ترک کرده و این روزها تنها برای رفع عفونت باقیمانده از دوران حضور در رحم مادرش قدری داروی آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کند.

 

بیمارستان دانگشاه برنو اعلام کرده که پیش از این ۲۰ مورد از این نوع تولد در جهان رخ داده ولی تجربه الیسکا از نظر طول دوران مرگ مغزی مادرش تاکنون بی‌سابقه بوده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار