آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تیراندازی مرگبار این بار در «اوهایو» آمریکا

در پی تیراندازی دوشنبه شب در یک فروشگاه در ایالت اوهایو، چهار نفر زخمی شدند و در نهایت ضارب خودش را هم کشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته پلیس، در پی تیراندازی دوشنبه شب (به وقت محلی) در یک فروشگاه در جنوب غربی ایالت اوهایو، چهار نفر زخمی شدند و در نهایت ضارب خودکشی کرد.

 

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد مرد مسلح حوالی ساعت هشت و ۳۵ دقیقه دوشنبه شب وارد فروشگاه در «بیورکریک» Beavercreek شد و شروع به تیراندازی کرد. هیچ یک از ماموران حاضر در صحنه تیراندازی نکردند و فرد مسلح بر اثر شلیک گلوله به خود، جانش را از دست داد.

 

پلیس اعلام کرد هنوز درباره انگیزه عامل تیراندازی اطلاعاتی در دست ندارد و تحقیقات در مراحل اولیه است. بیورکریک شهری با ۴۶ هزار نفر جمعیت در شرق دیتون قرار دارد.

 

پیش‌تر و در سلسله تیراندازی‌هایی که در فاصله جمعه تا یکشنبه (پنجم تا هفتم آبان) در جشن‌های هالووین در شهرهای سراسر آمریکا به وقوع پیوست، به کشته شدن دستکم ۱۱ نفر و زخمی شدن بیش از ۷۰ تن دیگر انجامید. پیش از آن در یکی از مرگبار‌ترین تیراندازی‌های سال جاری در آمریکا، دستکم ۲۲ نفر در شهر لوئیستون ایالت مین کشته شدند.

 

اواخر شهریور آرشیو خشونت‌های مرتبط با سلاح اعلام کرد از آغاز سال میلادی جاری تا روز یکشنبه ۲۶ شهریور، شمار تیراندازی‌های کور در ایالات متحده از ۵۰۰ مورد فراتر رفت که نشان می‌دهد به طور میانگین روزانه دو تیراندازی کور در ایالات متحده صورت گرفته است.

 

طبق گزارش وبسایت آرشیو خشونت‌های مرتبط با سلاح، تیراندازی کور بعنوان رخدادی تعریف می‌شود که در آن چهار یا تعداد بیشتری از افراد مورد اصابت گلوله قرار گیرند و در آن زخمی شوند یا جان خود را از دست بدهند که البته عامل مسلح در بین زخمی‌ها و کشته‌شدگان محاسبه نمی‌شود.

 

مطالعاتی که در سالنامه پزشکی داخلی آمریکا در فوریه منتشر شد، نشان می‌دهد که مالکیت سلاح در سال‌های اخیر در آمریکا افزایش یافته، به طوریکه ۷.۵ میلیون بزرگسال آمریکایی بین ژانویه ۲۰۱۹ تا آوریل ۲۰۲۱ مالکان جدید سلاح شدند. متمم دوم قانون اساسی ایالات متحده حق حمل سلاح را تضمین می‌کند و حدود یک سوم از بزرگسالان آمریکایی می‌گویند که شخصاً مالک سلاح هستند.

 

با این حال، نظرسنجی اکتبر ۲۰۲۲ گالوپ نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها طرفدار کنترل حمل سلاح هستند و ۵۷ درصد از سخت‌تر شدن قوانین حمل سلاح استقبال می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار