قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

فایننشال تایمز:جنگ غزه شرکت‌های نوپای رژیم صهیونیستی را فلج کرد

فایننشال تایمز:جنگ غزه شرکت‌های نوپای رژیم صهیونیستی را فلج کرد فایننشال تایمز نوشت که فروپاشی قراردادهای سرمایه گذاری، رویای رژیم صهیونیستی برای تبدیل شدن به خاستگاه شرکت‌های نوپا را به شدت تضعیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاملات مربوط به سرمایه گذاری خطرپذیر رژیم صهیونیستی از آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه به شدت کاهش یافته است و  به موازات آن بر بخش فناوری در حال رشد این رژیم تأثیر منفی زیادی گذاشته و استارتاپ‌های در مراحل اولیه را تهدید کرده است.

کاهش در بخش سرمایه‌گذاری خطر پذیر در سرزمین‌های اشغالی در ماه اکتبر شدیدتر از زمان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه در سال ۲۰۱۴ محسوب می‌شود.

فایننشال تایمز امروز سه شنبه در گزارشی در این خصوص آورده است که بخش سرمایه گذاری خطرپذیر  رژیم صهیونیستی از  زمان آغاز تجاوز نظامی این رژیم به نوار غزه کاهش شدیدی را ثبت کرد که ضربه ای به بخش فناوری وارد کرد که رژیم اشغالگر به آن به عنوان عامل اساسی در تحریک تولید ناخالص داخلی اتکا دارد.

بر اساس داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط شرکت تحقیقات بازار محلی "IVC"، حدود ۳۲۵ میلیون دلار از مجموع تامین مالی پروژه‌ها در رژیم صهیونیستی در اکتبر گذشته در قالب ۱۲۰ معامله  سرمایه‌گذاری شد که کاهش قابل‌توجهی نسبتا به میزان یک میلیارد دلار در ۲۳۲ معامله در ماه سپتامبر را نشان می‌دهد.

در حالی که بخشی از کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این حوزه ممکن است ناشی از عوامل فصلی یا عوامل دیگر باشد، برخی از سرمایه گذاران خارجی از زمان عملیات طوفان الاقصی که توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر آغاز شد، کار بر روی معاملات را کند کرده‌اند.

در همین رابطه، شیمی پرز، شریک مدیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر اسرائیلی "Pitango" می‌گوید: برخی استارتاپ‌ها در شرف تکمیل سرمایه گذاری معاملات خود بودند و به نظر می‌رسید همه چیز خوب است و سپس جنگ شروع شد و سرمایه گذاران گفتند که می‌خواهند صبر کنند و ببینند چه می‌شود.

بخش فناوری یک محرک مهم چرخ اقتصاد رژیم اشغالگر است، زیرا حدود ۱۵٪ از کل مشاغل را از طریق صدها استارت آپ و شرکت چند ملیتی مانند اینتل و مایکروسافت تشکیل می‌دهد.

در این گزارش آمده است: علاوه بر این فضای نامطلوب، استارت آپ‌های رژیم صهیونیستی با چالش‌های دیگری نیز روبرو هستند. جنگ غزه منجر به فراخوانی حدود ۱۵ درصد از کارمندان فناوری پیشرفته اسرائیلی برای خدمت سربازی شده که برخی از آنها از مدیران ارشد چندین شرکت نوپا بوده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار