پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

امیرعبداللهیان: به تلاش‌های خود برای محاکمه آمران و عاملان جنایت‌های غزه ادامه خواهیم داد

وزیر خارجه کشورمان در نشست با سفرای خارجی و رؤسا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مقیم تهران گفت: ما پس از پایان جنگ نیز به تلاش‌های خود برای محاکمه آمران و عاملان جنایات غزه در محاکم بین‌المللی ادامه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با سفرای خارجی و رؤسا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مقیم تهران در محل وزارت امور خارجه با هدف تشریح دیدگاه‌ها، رویکرد‌ها و اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای کمک به پایان تجاوز رژیم صهیونیستی علیه غزه و کمک به حفظ امنیت در منطقه برگزار شد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ضمن تبیین دیدگاه کشورمان در ارتباط با ماهیت بحران جاری و حمایت از ملت مظلوم فلسطین در چارچوب حق مشروع آنان در مقابله با اشغالگری، تلاش‌های سازنده جمهوری اسلامی ایران در ابعاد مختلف دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی برای پایان دادن به جنگ ظالمانه علیه ملت فلسطین در غزه و کرانه غربی، رفع محاصره غزه، ارسال فوری کمک‌های انسان‌دوستانه و جلوگیری از کوچاندن فلسطینیان از غزه را تشریح کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: با به ثمر رسیدن تلاش‌های به عمل آمده برای تحقق آتش‌بس، کشتار بیرحمانه شهروندان و زنان و کودکان بی دفاع غزه و کرانه متوقف شود.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر این نکته که عملیات الاقصی یک طراحی، تصمیم و اجرای کاملاً فلسطینی بود، گفت: رژیم صهیونیستی در سایه ناتوانی برای مقابله با نیرو‌های مقاومت، به انتقام‌جویی از مردم بی دفاع غزه و کرانه غربی دست زد که نتیجه آن ارتکاب نسل‌کُشی و جنایت جنگی و کشتار بیش از ۱۴ هزار شهروند فلسطینی بوده که ۷۰ درصد آن از کودکان و زنان و سالخوردگان بوده‌اند.

امیرعبداللهیان ارسال پیام‌های متعدد آمریکا برای جمهوری اسلامی ایران جهت فراخواندن گروه‌های مقاومت به خویشتنداری را با حمایت تمام عیار آمریکا از رژیم صهیونیستی در تعارض کامل دانست و افزود: اولا جمهوری اسلامی ایران در منطقه هیچ گروه نیابتی ندارد، ثانیا در طول ۴۶ روز گذشته ارسال تسلیحات نظامی آمریکا به تل آویو حتی یک ساعت قطع نشده است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین به رایزنی‌های گسترده جمهوری اسلامی ایران در سطوح مختلف از جمله رئیس جمهور کشورمان با مقامات کشور‌ها و سازمان‌های بین‌المللی و نیز نامه رئیس‌جمهور به ۵۰ تن از سران کشور‌ها اشاره کرد و افزود: در همه دیدارها، پیام‌ها و گفتگو‌های دیپلماتیک رئیس‌جمهور و اینجانب با همتایان خارجی و مقامات بین‌المللی، جلوگیری از گسترش دامنه جنگ، ایجاد آتش‌بس و ارسال کمک‌های انسانی برای مردم غزه مورد تاکید و توجه اصلی بوده است.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به ناتوانی رژیم صهیونیستی و آمریکا در تحقق دستاورد نظامی در ۴۶ روز جنگ علیه غزه، به طرح‌های سیاسی پشت پرده سیاسی آنان برای مرحله پس از جنگ اشاره کرد و با تأکید بر حق ملت فلسطین در تعیین سرنوشت خود، راه‌حل کامل بحران فلسطین را در برگزاری همه‌پرسی با حضور همه ساکنان حقیقی ملت فلسطین دانست و افزود: ابعاد این ایده توسط جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد رسما به ثبت رسیده است.

امیرعبداللهیان در پایان ضمن تشکر از دبیر کل سازمان ملل برای انجام اقدامات دیپلماتیک سازنده، رئیس سازمان صلیب سرخ جهانی برای تلاش جهت رساندن کمک به مردم غزه و نیز برخی کشور‌های عربی و اسلامی برای حمایت از مردم فلسطین و تسهیل کمک‌رسانی به آن‌ها و تلاش برای برقراری آتش‌بس، افزود: ما پس از پایان جنگ نیز به تلاش‌های خود برای محاکمه آمران و عاملان این جنایات در محاکم بین‌المللی ادامه خواهیم داد. / ایسنا

ارسال نظر