پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

اعلام نحوه متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی+ جزئیات

با مصوبه نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز ساز و کار افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی متناسب با حداقل دستمزد شاغلین مشخص شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس قرار دارد.

 

وکلای ملت در این جلسه و پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با جزء (2) بند الحاقی (2) ماده 29 لایحه برنامه هفتم توسعه از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه علنی با 152 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع، موافقت کردند.

 

محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در تشریح مصوبه مذکور گفت: اگر در سالی که بازنشسته مستمری دریافت می‌کند، حقوقش نسبت به حداقل حقوق 10 برابر است، در سال سوم اجرای برنامه باید نسبت به حداقل حقوق 90 درصد افزایش حقوق داشته باشد و ما در پایان سال سوم نسبت حقوق بگیر به حداقل حقوق آن سال برابر 90 درصد نسبت به سال اول بازنشستگی به حداقل حقوق آن سال باشد.

 

بر اساس جزء (2) بند الحاقی (2) ماده 29 این لایحه آمده است؛ سازمان تأمین اجتماعی مکلف است با تأیید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان و شاغلین اقدام نماید. به نحوی که در پایان سال سوم برنامه نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال با 90 درصد نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری متناسب گردد.

 

این متناسب‌سازی در سال اول به میزان 40 و در سال‌های دوم و سوم هر کدام 30 درصد مابه‌التفاوت تا 90 درصد یاد شده خواهد بود.

 

لازم به ذکر است که مصوبه نمایندگان در جلسه علنی برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تایید شورای نگهبان دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده