ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

اعلام نحوه متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی+ جزئیات

با مصوبه نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز ساز و کار افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی متناسب با حداقل دستمزد شاغلین مشخص شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز مجلس قرار دارد.

 

وکلای ملت در این جلسه و پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با جزء (2) بند الحاقی (2) ماده 29 لایحه برنامه هفتم توسعه از مجموع 192 نماینده حاضر در جلسه علنی با 152 رأی موافق، 8 رأی مخالف و 3 رأی ممتنع، موافقت کردند.

 

محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در تشریح مصوبه مذکور گفت: اگر در سالی که بازنشسته مستمری دریافت می‌کند، حقوقش نسبت به حداقل حقوق 10 برابر است، در سال سوم اجرای برنامه باید نسبت به حداقل حقوق 90 درصد افزایش حقوق داشته باشد و ما در پایان سال سوم نسبت حقوق بگیر به حداقل حقوق آن سال برابر 90 درصد نسبت به سال اول بازنشستگی به حداقل حقوق آن سال باشد.

 

بر اساس جزء (2) بند الحاقی (2) ماده 29 این لایحه آمده است؛ سازمان تأمین اجتماعی مکلف است با تأیید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان و شاغلین اقدام نماید. به نحوی که در پایان سال سوم برنامه نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال با 90 درصد نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری متناسب گردد.

 

این متناسب‌سازی در سال اول به میزان 40 و در سال‌های دوم و سوم هر کدام 30 درصد مابه‌التفاوت تا 90 درصد یاد شده خواهد بود.

 

لازم به ذکر است که مصوبه نمایندگان در جلسه علنی برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تایید شورای نگهبان دارد./ تسنیم

ارسال نظر