المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

مقام آمریکایی از مذاکره با یمن خبر داد

چند روز بعد از انتشار خبری از تحرکات دولت «دونالد ترامپ» برای مذاکرات مستقیم با انصارالله یمن، یک مقام واشنگتن امروز پنجشنبه اعلام کرد که دولت این کشور با یمنی‌ها مذاکره کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام دولت آمریکا، از مذاکره با انصارالله یمن برای «پایان دادن به جنگ یمن» خبر داد.

 

بنا بر نوشته خبرگزاری فرانسه، «دیوید شنکر» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور «خاور نزدیک» گفت: «تمرکز ما روی تلاش برای پایان دادن به جنگ در یمن است. ما همچنین تا حدی که ممکن است با حوثی‌ها مذاکره می‌کنیم تا از راه مذاکره برای رسیدن به یک راهکار مورد قبول برای این جنگ تلاش کنیم».

 

دستیار «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به توضیحات بیشتری درباره اینکه این مذاکرات کجا و چه زمانی انجام شده است، ارائه نکرد.


دیوید شنکر دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک

 

پیشتر روزنامه وال استریت ژورنال رسانه نزدیک به جمهوری‌خواهان ۲۷ آگوست (پنجم شهریور) به نقل از منابع مطلع خبر داده بود که دولت «دونالد ترامپ» در حال آماده کردن خود برای انجام مذاکرات مستقیم با انصارالله یمن است.

 

طبق گزارش این روزنامه، «دولت (دونالد) ترامپ در حال آماده شدن برای مذاکرات مستقیم با نیروهای حوثی مورد حمایت ایران در یمن است». به ادعای منابع مطلع مورد استناد این رسانه، هدف دولت ترامپ از گفت‌و‌گو با انصارالله یمن، «تلاش برای پایان دادن» به جنگ در این کشور است.

 

ادعای دستیار وزیر خارجه آمریکا درباره تلاش واشنگتن برای پایان دادن به جنگ یمن در حالی مطرح شده که دولت‌های باراک اوباما و دونالد ترامپ از ششم فروردین ماه ۱۳۹۴ و آغاز حملات ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به یمن تاکنون، انواع حمایت‌های نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک را به متجاوزان ارائه کرده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار