توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

مخالفت حداکثری مردم آمریکا با تداوم حمایت از اوکراین

مخالفت حداکثری مردم آمریکا با تداوم حمایت از اوکراین نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ آسوشیتدپرس نشان می‌دهد که نیمی از مردم آمریکا بر این باور هستند که کشورشان بیش از حد معمول در جریان جنگ با روسیه، از اوکراین حمایت مالی و نظامی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که قانون‌گذاران آمریکایی همچنان در حال بررسی ارسال میلیاردها دلار در راستای حمایت دولت فدرال از کی‌یف برای مقابله با روسیه هستند، نزدیک به نیمی از مردم این کشور در یک نظرسنجی تاکید کردند که میزان حمایت‌های دولت بایدن از اوکراین در برابر روسیه، بیش از حد معمول بوده و بهتر است این هزینه صرف نیازهای داخلی شود.

 

نظرسنجی‌ آسوشیتدپرس نشان می‌دهد، اکثریت آمریکایی‌های مخالف ارائه کمک نظامی و مالی به اوکراین از حامیان حزب جمهوری‌خواه بوده و میزان مخالفت‌ها در میان قانونگذاران محافظه‌کار در کنگره بر سر تلاش های بایدن جهت تصویب بخش جدیدی از کمک‌ها به اوکراین تا چه میزان جدی است. به خصوص آنکه اکثریت آنها بر این باورند که بهتر است این کمک‌ها برای اولویت‌های داخلی هزینه شوند.

 

با این حال میزان مخالفان کمک به اوکراین نسبت به ماه گذشته تا حدی کاهش پیدا کرده است، طوری که درصد میزان مخالفان کمک به اوکراین از ۵۲ درصد در ماه اکتبر به ۴۵ درصد رسیده است. به نظر می رسد که این تغییر هم بیشتر از جانب جمهوری خواهانی باشد که اکنون ۵۹ درصدشان مخالف کمک با اوکراین هستند در حالی که این رقم در ماه اکتبر ۶۹ درصد بود.

 

با وجود روند کاهشی این ارقام، میزان مخالفت‌های جمهوری‌خواهان در برابر ادامه کمک آمریکا به اوکراین همچنان زیاد است. برخی از شرکت کنندگان در این نظرسنجی عنوان کرده‌اند، آمریکا در حالی حمایت‌های خود از اوکراین را ادامه می‌دهد که در داخل کشور مسائل و مشکلات زیادی در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و رسیدگی به وضعیت بی خانمان وجود دارد.

 

کاخ سفید تاکنون بارها و بارها قانون گذاران آمریکایی را تحت فشار قرار داده است تا بسته‌های مربوط به هزینه‌های اضطراری ۱۰۶ میلیارد دلاری را که دولت بایدن در ماه اکتبر پیشنهاد داده بود، تصویب کنند. نزدیک به ۶۱ میلیارد دلار از این بسته برای حمایت از اوکراین در نظر گرفته شده و مابقی هم برای حمایت از اسرائیل در جنگ با حماس و مدیریت بحران محاجرت در مرز جنوبی آمریکا عنوان شده است.

 

نگرانی بایدن در مورد اوکراین بسیار شدید است و دولت وی بارها عنوان کرده که چاه کمک به اوکراین در حال خشک شدن است. در چنین شرایطی «لوید آستین»،وزیر دفاع آمریکا نیز در سفری از پیش اعلام نشده به کیف تعهد داد که حمایتش از اوکراین را به مدت طولانی ادامه می‌دهد. موضعی که از سوی سایر اعضای کابینه دولت بایدن هم تقویت شد با این حال، کنگره آمریکا هر گونه تلاش برای تقویت حمایت‌های کاخ سفید از این کشور را طی ماه‌های اخیر حداقل دو بار رد کرده است. با این حال اکثریت نمایندگان سنا از تداوم حمایت‌های کاخ سفید از اوکراین استقبال می‌کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار