اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است

تصمیم شهرداری تهران برای خرید ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی

شهردار تهران درباره آخرین وضعیت خرید هزار دستگاه اتوبوس ۱۲ متری و هزار دستگاه اتوبوس ۱۸ متری با سوخت پاک گفت: در حال حاضر در مرحله انتخاب شرکت‌های تولیدکننده و انتخاب نوع اتوبوس‌ها هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. علیرضا زاکانی؛ شهردارتهران درباره آخرین وضعیت خرید هزار دستگاه اتوبوس 12 متری و هزار دستگاه اتوبوس 18 متری با سوخت پاک اظهار کرد: در حال حاضر در مرحله انتخاب شرکت‌های تولیدکننده و انتخاب نوع اتوبوس‌ها هستیم.

 

شهردار تهران تصریح کرد: ما در سفر به چین از پنج شرکت تولیدکننده بازدید داشتیم. سه شرکت تولیدکننده اتوبوس، یک شرکت تولیدکننده وَن و دیگری تولیدکننده سواری بود.

 

وی با بیان اینکه برای انتخاب اتوبوس‌های جدید تهران منحصر به این پیشنهادات باقی نمانده و در حال بررسی دیگر پیشنهادات نیز هستیم، یادآور شد: یک تیم کاری برای نهایی کردن مذاکرات از چین وارد ایران شده است. تلاش می‌کنیم تا در روزهای آینده با اعمال نظر کارشناسی، انتخاب اتوبوس‌ها نهایی شود.

 

زاکانی درباره تأمین اعتبارات ارزی خرید این اتوبوس‌ها افزود: امیدواریم مدل تأمین مالی مورد نیاز نیز با کمک و مصوبات بانک مرکزی به نتیجه برسد و در آینده نزدیک بتوانیم اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و ون‌های برقی جدید را در سطح شهر ببینیم.

 

شهردار تهران درخصوص آخرین وضعیت تأمین 791 دستگاه واگن مترو توسط طرف چینی نیز گفت: طراحی این واگن‌ها از یک سال گذشته دنبال شد تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود. به این ترتیب توانستیم زمان تولید اولین سری از واگن‌ها را با موافقت طرفین از 23 ماه به حدود یک‌سال کاهش دهیم. همان‌طور که قبلاً اعلام شد سال آینده اولین رام‌ وارد تهران می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر قرارداد تولید واگن‌ها وارد مرحله اجرایی شده و براساس متن قرارداد، باید اولین رام‌ کامل قطار در زمان مقرر به تهران تحویل داده شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر