نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

واردات گندم ۳.۱ میلیون تن کاهش یافت

واردات گندم ۳.۱ میلیون تن کاهش یافت مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: کاهش ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تُنی واردات گندم نسبت به سال گذشته موجب صرفه‌جویی چشمگیر ارزی در واردات این محصول شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۴۳

 به گزارش راهبرد معاصر؛ سید سعید راد مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه زنجیره گندم، آرد و نان از مهم‌ترین و اساسی‌ترین بخش‌های اقتصادی کشورمان محسوب می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۲ با لطف الهی توانستیم بیش از ۱۰ میلیون و ۳۵۴ هزار تُن گندم خریداری کنیم که این مقدار خرید، نسبت به سال گذشته ۴۴ درصد و نسبت به سال ۱۴۰۰ نیز ۱۲۸ درصد رشد داشته است.

وی رشد ۳ برابری قیمت خرید گندم در سال جاری نسبت به چند سال اخیر را موجب ترغیب و تشویق کشاورزان به کاشت این محصول اعلام کرد و گفت: امسال نزدیک به ۱۵۶ هزار میلیارد تومان بابت خرید تضمینی گندم به کشاورزان پرداخت شده است که معادل مجموع پرداخت ۷ سال گذشته در خرید تضمینی این محصول بوده و پرداخت این حجم از پول به کشاورزان با تلاش سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک‌های عامل به ثمر نشسته است.

راد با اشاره به اینکه در تأمین گندم مورد نیاز نانوایی‌ها خودکفا شده‌ایم و امسال صرفاً برای اختلاط با گندم داخلی، یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن گندم وارد کرده‌ایم، اظهار کرد: این در حالی است که در سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار و در سال ۱۴۰۱ نیز ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تُن گندم وارد کرده‌ایم که کاهش ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تُنی واردات نسبت به سال گذشته و کاهش ۵ و نیم میلیون تُنی آن نسبت به دو سال قبل موجب صرفه‌جویی چشمگیر ارزی در واردات این محصول شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خاتمه با تأکید بر اینکه افتخار ما این است که در کنار کشاورزان، آسیابانان و نانوایان در تأمین قوت غالب مردم عزیز ایران و قرار گرفتن آنان در سفره خانواده‌ها دخیل هستیم، اظهار کرد: میزان ذخایر گندم به اندازه‌ای است که گندم مورد نیاز کشور تا خردادماه سال آینده، تأمین شده و سایر کالا‌های اساسی نیز به میزان اطمینان بخش و کافی ذخیره شده است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار