رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

آغاز رسمی طرح کاشت یک میلیارد درخت از ۱۱ آذر

آغاز رسمی طرح کاشت یک میلیارد درخت از ۱۱ آذر معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با تولید نهال‌های مورد نیاز طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور، عملیات آن به طور رسمی از روز شنبه ۱۱ آذر آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۶۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی نوبخت رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در نشست خبری آغاز کاشت یک میلیارد درخت گفت: بعد از کاشت درختان، هر کدام از انجمن‌های مردم‌نهاد یا رسانه‌ها در هر زمان و هر نقطه‌ای از کشور که تمایل داشته باشند از عرصه‌ها بازدید کنند، سازمان منابع طبیعی امکانات را در اختیار آن‌ها قرار خواهد داد.

او افزود: در بودجه سال ۱۴۰۲ ردیفی برای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در نظر گرفته شده که عدد آن ۲۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است. هرچند این اعتبار هنوز تخصیص داده نشده است.

رئیس سازمان منابع طبیعی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی باید برای سال اول طرح ۲۵۰ میلیون اصله نهال تولید می‌کرد که خوشبختانه بیش از این عدد تولید شده است.

نوبخت افزود: احیا و غنی سازی و توسعه پوشش گیاهی جنگل‌ها از اهداف اصلی طرح محسوب می‌شود و پس از آن مقابله با ریزگردها و در نهایت زراعت چوب و توسعه فضای سبز از اهداف دیگر طرح است.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه افزود: هدف واقعی این طرح احیا و غنی سازی و توسعه پوشش گیاهی جنگل‌های کشور است که در نتیجه این کار با ریزگردها نیز مقابله می شود.

او یکی دیگر از اهداف این طرح را زراعت چوب و توسعه فضای سبز اعلام کرد و گفت: اختصاص بخشی از این طرح به زراعت چوب، نیاز چوب در کشور را تامین می کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با تولید نهال های مورد نیاز طرح کاشت یک میلیارد درخت در کشور، عملیات کاشت به طور رسمی از ۱۱ آذر آغاز می شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده