المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تابعیت ۱۱ فرد آزاد شده از غزه اعلام شد

تابعیت ۱۱ فرد آزاد شده از غزه اعلام شد سخنگوی وزارت خارجه قطر دوشنبه شب گفت: از ۱۱ فرد آزاد شده از غزه ۳ نفر دارای تابعیت فرانسه، ۲ نفر دارای تابعیت آلمان و ۶ نفر هم دارای تابعیت آرژانتین هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در چهارمین گروه از توافق تبادل اسرا با حماس علاوه بر آزادی ۱۱ اسیر اسرائیلی، ۶ تایلندی نیز در راه اسرائیل هستند.

 

از سوی دیگر، ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: از ۱۱ فرد آزاد شده از غزه ۳ نفر دارای تابعیت فرانسه، ۲ نفر دارای تابعیت آلمان و ۶ نفر هم دارای تابعیت آرژانتین هستند.

 

ساعتی پیش جنبش حماس فلسطین خبر داد که لیست اسامی اسرایی را که قرار است امروز از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شوند، تحویل گرفته است.

 

حماس با اشاره به اینکه قرار است سه زن و ۳۰ کودک اسیر آزاد شوند، خبر داد که چهارمین گروه از اسرای اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داده است.

 

آتش‌بس انسانی در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه به وقت محلی (سوم آذر) وارد فاز اجرایی شده است. این آتش‌بس به مدت ۴ روز ادامه داشت و امروز به مدت دو روز دیگر نیز تمدید شد.

 

این آتش‌بس به منظور ارسال کمک‌های امدادی به نوار غزه و مبادله اسرا اجرا شده است. تاکنون دو مرحله از تبادل اسرا با کمک نیروهای صلیب سرخ اجرا شده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار