زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اعزام نخستین گروه از مربیان نظامی فرانسوی به اوکراین

یکی از سیاستمداران ارشد اوکراین گفت نخستین گروه از مربیان نظامی فرانسوی در حال اعزام به اوکراین هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «الکسی گونچارنکو» سیاستمدار ارشد اوکراینی چند روز پس از آن این گفته‌ها را مطرح کرد که الکساندر سیرسکی، فرمانده ارشد این کشور اعلام کرد به حضور پرسنل نظامی فرانسه در کشور مجوز داده است.

 

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، گونچارنکو از اعضای پارلمان اوکراین و مقام ارشد هیئت این کشور در مجمع شورای اروپا در پیام رسان اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «منابع به من اطلاع دادند که اولین گروه از مربیان فرانسوی در حال حاضر در راه اوکراین هستند.»

 

حضور نیروهای ناتو در اوکراین یک موضوع بحث برانگیز در داخل ائتلاف تحت رهبری ایالات متحده است که اعضای آن معتقدند طرف درگیری بین روسیه و اوکراین نیستند.

 

در همین حال، مسکو گفته است که حامیان غربی اوکراین را به‌عنوان مشارکت‌ کنندگان مستقیم می‌بیند و تاکید کرده است که از تسلیحات غربی برای حمله به اهدافی در خاک روسیه استفاده می‌شود.

 

در فوریه ۲۰۲۴، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت که نمی‌تواند احتمال اعزام نیروهای نظامی کشورهای عضو ناتو به اوکراین در آینده را رد کند، اگرچه مقامات فرانسوی خیلی زود توضیح دادند که منظور او پرسنل غیرنظامی است.

 

ماکرون بعدا استدلال کرد که ناتو باید یک سیاست «ابهام استراتژیک» در قبال روسیه اتخاذ کند. بلومبرگ روز جمعه گزارش داد که رئیس جمهور فرانسه در پشت صحنه برای ایجاد ائتلافی از کشورهایی که مایل به اعزام مربیان به کی‌یف هستند، کار می‌کند.

 

سیرسکی که در ماه فوریه به عنوان ژنرال ارشد اوکراین منصوب شد، روز دوشنبه گفته بود اسنادی را امضا کرده است که به مربیان فرانسوی اجازه می‌دهد از مراکز آموزشی کی‌یف بازدید کنند و «با زیرساخت‌ها و پرسنل آن‌ها آشنا شوند» و سباستین لکورنو، وزیر دفاع فرانسه را از این اقدام مطلع کرده است.

 

مسکو هشدار داده که هرگونه کمک نظامی بیشتر به کی‌یف به منزله تشدید تنش است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه گفت پرسنل نظامی غربی در حال حاضر در اوکراین فعال هستند و «مدت زیادی است که در آنجا حضور دارند.»

 

وی به مطبوعات گفت: «آنها متخصصان خارجی تحت پوشش مزدوران هستند. استقرار نیروهای غربی در اوکراین گام دیگری به سوی یک درگیری جدی در اروپا و یک درگیری جهانی خواهد بود.»/ ایسنا

ارسال نظر