ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

رکود در بازار سرمایه‌گذاری در استارت آپ‌های اروپایی

پیش بینی می شود سرمایه گذاری در استارت آپ های فناوری اروپایی در ۲۰۲۳ میلادی ۵۵ درصد نسبت به ۲۰۲۱ میلادی کاهش یابد و به ۴۵ میلیارد دلار برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش شرکت سرمایه گذاری «آتومیکو» پیش بینی می شود کل مبلغ سرمایه گذاری شده در استارت آپ های فناوری اروپا در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۴۵ میلیارد دلار کاهش یابد. این رقم ۵۵ درصد کمتر از سال ۲۰۲۱ میلادی است. در آن زمان میزان سرمایه گذاری در استارت آپ های مذکور برای نخستین بار از ۱۰۰ میلیارد دلار گذشت.

 

براساس گزارش مذکور، دلیل این کاهش تاخیر شرکت های قدیمی تر برای جمع آوری سرمایه و همچنین کندتر شدن سرعت موضع گیری سرمایه گذاران است. میزان سرمایه گذاری در استارت آپ های اروپایی در ۲۰۲۲ میلادی ۸۲ میلیارد دلار بود.

 

تام وهمیر یکی از شرکای آتومیکو در این باره می گوید: ارزش برخی از استارت آپ هایی که در ۲۰۲۱ و اوایل ۲۰۲۲ میلادی سرمایه زیادی جمع آوری کردند، به چند میلیارد رسید. اما اکنون ارزش آنها به کمتر از یک میلیارد دلار رسیده است. من پیش بینی می کنم در سال آینده تعداد بیشتری از استارت آپ ها دچار همین سرنوشت شوند. آنها باید برای بقای خود در ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵ به بازار برگردند.

 

طی یک بازه ۵ ساله بین ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ میلادی در کل ۲۵۷ شرکت فناوری اروپایی به ارزش چند میلیارد دلاری رسیدند. در بازه ۲۰۲۱ و۲۰۲۲ میلادی نیز بیش از ۱۵۰ شرکت به این ارزش دست یافتند.

 

اما با توجه به تمام آنچه گفته شد باید اشاره کرد سرمایه گذاری اروپا در مقایسه ۲۰۲۰ میلادی هنوز ۱۸ درصد بیشتر است. میزان سرمایه گذاری در استارت آپ های فناوری در اروپا در مقایسه با آمریکا، چین و دیگر کشورهای منطقه در مسیری قرار دارد که در نهایت تغییری نخواهد کرد یا کمتر از آمار ۲۰۲۰ میلادی خواهد بود.

 

شرکت آتومیکو پیش بینی می کند استارت آپ هایی که در مراحل اولیه فعالیت هستند در ۵ سال آینده از ۴۱ به ۶۶ هزار مورد ارتقا می یابند./ مهر

ارسال نظر