امضای نخستین توافقنامه بین المللی در مورد ایمنی هوش‌مصنوعی-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

امضای نخستین توافقنامه بین المللی در مورد ایمنی هوش‌مصنوعی

ایالات متحده، انگلیس و 17 کشور دیگر روز یکشنبه از آنچه یک مقام ارشد آمریکایی به عنوان اولین توافقنامه بین المللی مفصل در مورد چگونگی ایمن نگه داشتن هوش مصنوعی توصیف کرد، رونمایی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، ایالات متحده، انگلیس و ده‌ها کشور دیگر روز یکشنبه از آنچه یک مقام ارشد آمریکایی به عنوان اولین توافقنامه بین المللی مفصل در مورد چگونگی ایمن نگه داشتن هوش مصنوعی توصیف کرد، رونمایی کردند. این توافقنامه از شرکت ها خواسته تا سیستم های هوش مصنوعی را از نظر طراحی ایمن کنند.

 

کشورها در یک سند 20 صفحه ای که روز یکشنبه رونمایی شد، توافق کردند که شرکت های طراحی و استفاده از هوش مصنوعی باید آن را به گونه ای توسعه دهند که مشتریان و عموم مردم را از سوء استفاده در امان نگه دارد.

 

این توافق نامه الزام آور نیست و عمدتاً حاوی توصیه های عمومی مانند نظارت بر سیستم های هوش مصنوعی برای سوء استفاده و محافظت از داده ها در برابر دستکاری است.

 

این توافق آخرین مورد از توافقنامه ها توسط دولت های سراسر جهان برای شکل دادن به توسعه هوش مصنوعی است.

 

علاوه بر آمریکا و انگلیس، 17 کشور از جمله آلمان، ایتالیا، جمهوری چک، استونی، لهستان، استرالیا، شیلی، نیجریه، سنگاپور دستورالعمل جدید را امضا کردند. رژیم صهیونیستی نیز جزو امضاکنندگان این توافقنامه بوده است.

 

این چارچوب به سؤالاتی در مورد چگونگی جلوگیری از سوء استفاده هکرها از فناوری هوش مصنوعی می پردازد و شامل توصیه هایی مانند انتشار مدل ها پس از آزمایش های امنیتی مناسب است.

 

قانونگذاران اروپا نیز به دنبال تهیه مقررات مربوط به هوش مصنوعی هستند. فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز اخیراً به توافقی در مورد چگونگی تنظیم هوش مصنوعی دست یافتند که از خودتنظیمی اجباری برای مدل های هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند.

 

دولت بایدن قانونگذاران را برای تنظیم مقررات هوش مصنوعی تحت فشار قرار داده، اما کنگره آمریکا پیشرفت چندانی در تصویب مقررات موثر نداشته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار