فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

نیم بها شدن قیمت بلیت بازی پرسپولیس و الدحیل

باشگاه پرسپولیس از نیم بها شدن بلیت بازی با الدحیل در هفته پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ باشگاه پرسپولیس اعلام کرد: «سرخپوشان ایران از روز پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی میزبان الدحیل خواهند بود. پرسپولیس برای افزایش شانس صعود خود از این مرحله و راهیابی به مرحله یک هشتم پایانی فقط به پیروزی در این بازی می‌اندیشد و به کمتر از آن رضایت نمی‌دهد اما اعضای تیم خواهان حمایت همه‌جانبه هواداران هستند.

باشگاه پرسپولیس به این منظور پیگیری‌های مختلفی برای هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط و دست‌اندرکاران امر انجام داده است تا سلسله اقداماتی برای تسهیل امر حضور در ورزشگاه برای هواداران صورت پذیرد.

اکنون خوشحال هستیم؛ اعلام کنیم در پی این اقدامات، نظر به درخواست‌های متعدد هواداران، و‌ با دستور رضا در‌ویش، مدیرعامل باشگاه، بلیت مسابقه با الدحیل که روز سه شنبه آینده از ساعت 19 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد نسبت به بازی قبل، نیم بها خواهد بود و هواداران می‌توانند بلیت را نصف قیمت از سامانه https://footballeticket.ir/ خریداری نمایند. بدیهی است این کاهش قیمت با توجه به هزینه‌های بالای میزبانی، برگزاری مسابقه و اجاره ورزشگاه، باشگاه را تحت فشار قرار خواهد داد ولی امیدواریم با حضور حداکثری هواداران، رقم خوردن شبی به یادماندنی را شاهد باشیم.

همچنین با پیگیری باشگاه و همکاری دست اندرکاران امر، فروش بلیت بازی پرسپولیس – الدحیل از فردا چهارشنبه، آغاز خواهد شد. همچنین موافقت دستگاه‌ها برای استفاده از حداکثر ظرفیت ممکن حضور تماشاگران اخذ شد.

یادآوری می‌شود؛ هواداران پرسپولیس می‌توانند برای تهیه بلیت جهت حضور در ورزشگاه و حمایت از تیم خودشان به سامانه https://footballeticket.ir/ مراجعه کنند.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار