سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

آنفولانزا، شایع‌ترین ویروس این روزها در جامعه

وزیر بهداشت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: شایع‌ترین ویروسی که الان افراد به آن مبتلا می‌شوند آنفولانزا است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: شایع‌ترین ویروسی که الان افراد به آن مبتلا می‌شوند آنفلوانزا است.

 

وی افزود: کسانی که علائم سرماخوردگی دارند، حتما از ماسک استفاده کنند. ارز مورد نیاز برای واردات دارو به مقدار کافی دریافت کردیم. 5 درصد بیمارانی که به خاطر بدحالی در بیمارستان بستری می شوند کرونا و 95 درصد آنفلوآنزاست.

 

وزیر بهداشت گفت: کسانی که بیماری زمینه ای دارند حتما واکسن کرونا و آنفلوآنزا بزنند و حتما از ماسک استفاده کنند.

 

وی افزود: ماه‌های گذشته برای تهیۀ شیرخشک ارز به صورت ارز ترجیحی تخصیص پیدا می‌کرد اما حالا تولید نسبت به پارسال افزایش داشته، کمبودها به‌خاطر سطح قیمتی با کشورهای همسایه است که موجب قاچاق می‌شود.

 

عین اللهی تاکید کرد: تدبیری اندیشیده شده که از طریق سامانۀ تیتک به هر نوزاد تازه متولد شده و به هر کدملی شیرخشک اختصاص پیدا کند. در بحث اتباع نیز آنهایی که شناسه دارند می‌توانند شیرخشک را دریافت کنند.

 

وزیر بهداشت گفت: اگر طرح دارویار انجام نمی شد همین اتفاق شیرخشک و قاچاق اتفاق می افتاد. امسال با هماهنگی که با بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه صورت گرفته، طرح دارویار به خوبی پیش می رود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار