پیام رهبر معظم انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد

ابراهیم رئیسی دعوت وزیر خارجه امارات را رد کرد

کاپ ۲۸، بیست و هشتمین نشست اقلیمی سالانه سازمان ملل متحد است که دولت‌ها در آن درباره روش‌های محدود کردن و آمادگی برای تغییرات اقلیمی آینده به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات عربی متحده خرداد ماه سال جاری در حاشیه نشست دوستان بریکس در کیپ‌تاون آفریقای جنوبی و در دیدار با «حسین امیرعبداللهیان»، با اشاره به برگزاری نشست در سطح رؤسای کشور‌ها از آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برای حضور در این اجلاس دعوت کرده بود.

کاپ ۲۸، بیست و هشتمین نشست اقلیمی سالانه سازمان ملل متحد است که دولت‌ها در آن درباره روش‌های محدود کردن و آمادگی برای تغییرات اقلیمی آینده به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

کاپ مخفف «کنفرانس اعضای شرکت کننده» است و اعضای شرکت‌کننده در آن از امضاکنندگان کنوانسیون سازمان ملل درباره تغییر اقلیم در سال ۱۹۹۲ میلادی هستند. پیش از این اعلام شده بود که بیش از ۲۰۰ کشور به این کنفرانس دعوت شده‌اند و براساس آخرین آمار ۱۴۰ نفر از سران کشور‌های مختلف در این نشست حضور می‌یابند.

کنفرانس آب و هوایی «COP ۲۸» در حالی از امروز (پنجشنبه) ۳۰ نوامبر در شهر دبی آغاز شده و تا ۱۲ دسامبر ادامه خواهد یافت که روزنامه صهیونیستی جروزالم پست با اشاره به سفر اسحاق هرتزوگ اعلام کرد که او قصد دارد از فرصت حضورش در این نشست استفاده و در دیدارهایش با مقامات حاضر موضع اسرائیل را تقویت و زمینه آزادی اسرای صهیونیست را فراهم کند!

رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل دعوت از مقامات رژیم صهیونیستی برای حضور در نشست تغییرات آب و هوایی سازمان ملل در امارات شرکت نمی‌کند و «علی اکبر محرابیان» وزیر نیرو برای شرکت در این نشست عازم امارات متحده عربی شد تا در این اجلاسیه مواضع کشورمان درباره راه‌های مقابله با آلاینده‌های آب و هوا را تشریح کند. / همشهری

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار