وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

قدردانی رئیس‌جمهور از راه‌اندازی بزرگترین سامانه نظارت هوشمند در توزیع نان

در جلسه امروز هیأت دولت از خودکفایی در تولید کاغذ و راه‌اندازی بزرگترین سامانه نظارت مردمی توزیع نان قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دویست و پنجاه و یکمین جلسه هیات دولت عصر امروز یکشنبه به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش برخی وزرا از حوزه  ماموریتی خود ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده، در جهت تسریع در تکمیل اقدامات صورت گرفته و به نتیجه رسیدن طرح‌ها دستوراتی صادر کرد.

رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت با استقبال از گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره غلبه کشور بر تحریم فرهنگی و خودکفایی در تولید کاغذ، بر تداوم تلاش‌ها و پیگیری این روند تا حصول نتیجه قطعی در این زمینه تاکید کرد.

رئیسی گزارش وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره راه‌اندازی بزرگترین سامانه نظارت مردمی در هوشمندسازی توزیع نان را از جمله اقدامات  خوب دولت در تنظیم‌گری بخش آرد و نان و گامی اثرگذار در بهینه‌سازی ثروت کشور دانست.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به گزارش وزیر ورزش و جوانان از دیدار قهرمانان مدال‌آور کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی، آقای کیومرث هاشمی را مکلف کرد با تشکیل اتاق اندیشه‌ورزی  متشکل از متخصصان ورزشی، ورزشکاران باسابقه و اساتید دانشگاهی این حوزه نکات مورد اشاره رهبر انقلاب در این دیدار را بررسی و برای تصمیم‌گیری در شورای عالی ورزش آماده کنند.

 تقدیر از لایروبی خلیج گرگان به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم این استان مردمی‌سازی و  همچنین میدان دادن به خیرین در امر فرهنگی از دیگر نکاتی بود که رئیس جمهور در این جلسه ناظر به گزارش مسئولان مربوط به آنها اشاره کرد.

در این جلسه همچنین آقای بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گزارشی از اقدامات دو سال و نیم گذشته کمیته امداد نسبت به توانمند‌سازی محرومین و کمک به خودکفایی آنها ارائه کرد.

رئیس جمهور در ابتدای جلسه امروز ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج،‌ «اخلاص»، «عمل صالح» و‌ »زمان‌شناسی» را از جمله ویژگی‌های بسیجیان برشمرد و با اشاره به نقش‌آفرینی و اقدامات اثرگذار این نهاد در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی، تصریح کرد‌: امروز که گفتمان بسیج در قالب گفتمان مقاومت در سطح منطقه و جهان اسلام گسترش یافته است، پیروزی مقاومت اسلامی فلسطین در جنگ اخیر غزه را می‌توان متاثر از گفتمان بسیج و غلبه گفتمان مقاومت بر اشغالگری دانست.

 رئیسی با بیان اینکه جنبش مقاومت حماس پس از 45 روز جنایتگری، بمباران و حملات بی امان صهیونیست‌ها، امروز با دراختیار گرفتن مدیریت صحنه و ابتکار عمل، صهیونیست‌ها را مجبور به پذیرش آتش‌بس و شروط خود کرده افزود: ‌بی‌تردید پیروزی نهایی ملت فلسطین با غلبه بر اشغالگران و نابودی رژیم صهیونیستی بزودی رقم خواهد خورد.

در ابتدای این جلسه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری جشن خودکفایی در تولید کاغذ و غلبه کشور بر تحریم فرهنگی خبر داد و گفت‌: در زمان آغاز به کار دولت تولیدکاغذ 5 هزار تن بود که با اهتمام دولت نسبت به مقوله تولید این رقم اکنون به 80 هزار تن رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی نیز با اشاره به آغاز طرح توسعه فرودگاه حضرت امام خمینی (ره)، این طرح را نگین صنعت هوایی کشور و بزرگترین طرح این صنعت پس از پیروزی انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت‌: این پروژه در راستای کلان پروژه ایران راه و به عنوان یکی از اولویت‌های دولت وارد فاز اجرایی شده و هدف از اجرای آن تبدیل کردن فرودگاه امام (ره) به یکی از هاب‌های اصلی ترانزیتی منطقه است که از جمله آرزوهای دیرینه صنعت هوایی کشور بوده است.

وزیر اقتصاد و امور دارایی نیز در گزارشی به رونمایی از بزرگترین سامانه نظارت مردمی در بخش توزیع نان اشاره کرد و گفت‌: عملکرد یک سال و نیم گذشته این طرح حاکی از صرفه جویی قابل توجه و جلوگیری از هدر رفت و قاچاق آرد بوده به نحوی که میزان مصرف آرد یارانه‌ای امسال برغم افزایش مصرف نان از سوی مردم،  به میزان مصرف 5 سال پیش رسیده که معادل 27 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی برای دولت در این بخش داشته است.

در ادامه وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات از بروز رسانی نقشه پوششی کشور پس از 20 سال با بهره‌گیری از داده‌های ماهواره خیام خبر داد و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز گزارشی از نحوه برگزاری آزمون استخدامی فراگیر یازدهم ارائه داد که بر اساس این گزارش از متقاضیان برای استخدام چهار هزار و 423 نفر در سازمان حفاظت از محیط زیست، سازمان بهزیستی، سازمان سنجش، سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و دانشگاه فرهنگیان ثبت‌نام بعمل خواهد آمد ‌و آزمون آن نیز روز 8 دی ماه برگزار خواهد شد.

گزارش وزیر ورزش و جوانان از دیدار جامعه ورزشی کشور و قهرمانان مدال‌آور با رهبر معظم انقلاب و پیگیری نکات مطرح شده از سوی ایشان بویژه در زمینه اشتغال و مسکن ورزشکاران مدال‌آور، گزارش وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از آغاز به کار مجمع خیرین میراث فرهنگی با حضور 150 نفر از سرمایه گذاران ، کارآفرینان و چهره‌های شاخص و برجسته این حوزه برای مرمت و بازسازی ابنیه تاریخی و همچنین گزارش رئیس سازمان محیط زیست از تحقق وعده رئیس جمهور به مردم استان گلستان در لایروبی خلیج گرگان از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه امروز هیئت دولت بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر