بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

وعده مقام‌های اسرائیلی برای توزیع سلاح بین ساکنان فلسطین اشغالی

وعده مقام‌های اسرائیلی برای توزیع سلاح بین ساکنان فلسطین اشغالی مقام‌های ارشد رژیم اسرائیل روز پنجشنبه وعده دادند توزیع سلاح بین ساکنان فلسطین اشغالی را ادامه خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 01
کد خبر: ۲۱۶۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال عملیات اسشتهادی جدید در فلسطین اشغالی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و وزیر امنیت عمومی رژیم اسرائیل روز پنجشنبه گفتند که به توزیع تسلیحات بین ساکنان فلسطین اشغالی ادامه خواهند داد.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» اظهارات نتانیاهو پس از تیراندازی به سه صهیونیست و کشته شدن آن‌ها در قدس اشغالی بیان شد.

 

وی در حالی این سخنان را بیان کرد که شبکه ۱۲ این رژیم از آغاز جلسات محاکمه نتانیاهو از هفته آینده خبر داد و روزنامه «هاآرتص» نیز نوشت که جلسه دادگاه نتانیاهو از روز یکشنبه هفته آینده از سر گرفته می‌شود.

 

در این راستا «یاریو لیوین» وزیر دادگستری اسرائیل روز گذشته دستور از سرگیری فعالیت تمامی دادگاهها را صادر کرد که دادگاه محاکمه نتانیاهو نیز شامل آن می‌شود.

 

نخست‌وزیر اسرائیل در ارتباط با سه پرونده به رشوه‌خواری، کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم است و جلسات دادگاه او از سال ۲۰۲۰ آغاز شده، هرچند نتانیاهو این اتهامات را با انگیزه سیاسی می‌داند.

 

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی نیز بار دیگر خواستار مسلح کردن غیرنظامیان شد. بن گویر متعهد شد که به توزیع سلاح به غیرنظامیان اسرائیلی ادامه دهد.

 

وی با ادعای قوی بودن ارتش رژیم صهیونیستی و پلیس گفت: «هر جا که شهروندان سلاح داشته باشند، می توانند از جان خود محافظت کنند.»

 

رسانه‌های فلسطینی، روز پنجشنبه از یک عملیات استشهادی جدید در قدس اشغالی خبر دادند. وبگاه فلسطینی «شهاب» گزارش داد که در تیراندازی به یک ایستگاه اتوبوس در شهرک «راموت» واقع در قدس اشغالی، ۸ صهیونیست زخمی شدند که حال برخی از آن‌ها وخیم است.

 

پس از آن، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که یک زن شهرک‌نشین کشته شده و ۸ نفر زخمی شده‌اند. نیروهای اسرائیلی نیز بلافاصله خود را به محل حادثه رساندند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار