قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

کامالا هریس: اسرائیل بیش از حد غیرنظامیان غزه را کشته است

کامالا هریس: اسرائیل بیش از حد غیرنظامیان غزه را کشته است معاون رئیس جمهور آمریکا بدون محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها در غزه گفت تعداد غیرنظامیان بی‌گناهی که این رژیم در غزه به شهادت رسانده، «بیش از حد» شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «کامالا هریس»، معاون رئیس جمهور آمریکا مدعی شد، رژیم صهیونیستی «حق دفاع از خود دارد اما باید به قوانین بشردوستانه و بین‌المللی احترام بگذارد و تعداد بیش‌ از حدی از فلسطینیان بی گناه کشته شده‌اند.»

 

صحبت‌های این مقام شماره دوی دولت آمریکا در حالی مطرح شدند که وزارت بهداشت غزه اعلام کرد، دست کم 193 فلسطینی در جریان دور جدید حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی از روز جمعه و از بعد از پایان آتش‌بس موقت به این باریکه به شهادت رسیده و 650 تن نیز مجروح شده‌اند.

 

این وزارتخانه با رد ادعای رژیم اسرائیل، تأکید کرد که هیچ منطقه و نقطه امنی در غزه برای غیرنظامیان وجود ندارد و جنایات و اقدامات اشغالگران علیه غیرنظامیان ادعای آن‌ها را به خوبی رد می‌کند.

 

معاون رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با خبرنگاران در حاشیه اجلاس تغییرات اقلیمی در دبی اظهار کرد: «صراحتا ابعاد رنج‌های غیرنظامیان و تصاویر و ویدیوهایی که از غزه بیرون می‌آیند وحشتناک هستند.»

 

هریس به توضیح درباره دیدگاه ادعایی آمریکا درباره غزه پس از جنگ نیز پرداخته و مدعی شد، جامعه بین‌المللی باید از بازسازی غزه حمایت کرده و نیروهای امنیتی فلسطینی باید تقویت شوند.

 

معاون رئیس جمهور آمریکا در این راستا اظهار کرد که حماس دیگر نباید غزه را اداره کند و مدعی شد: «ما خواستار مشاهده نوار غزه و کرانه باختری متحد تحت نظر تشکیلات خودگردان فلسطین هستیم و باید آرزوها و مطالبات فلسطینی‌ها محور این کار باشد.»

 

تشکیلات خودگردان فلسطین که تحت حمایت غرب قرار دارد، بخش‌هایی از کرانه باختری اشغالی را در کنترل دارد در حالی که حماس در سال 2007 کنترل غزه را از حزب فتح وابسته به «محمود عباس» رئیس این تشکیلات گرفته و از آن زمان تا کنون حاکم بر غزه بوده است.

 

کامالا هریس همچنین روز شنبه با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در حاشیه کنفرانس آب و هوایی دبی دیدار کرد.

 

«احمد فهمی» سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر گفت، السیسی و هریس بر مخالفت خود با کوچ اجباری فلسطینیان تأکید کردند.

 

بنابر گزارش شبکه الجزیره، السیسی و هریس همچنین بر ضرورت اقدام برای عدم گسترش جنگ و حمایت از غیرنظامیان در غزه تأکید کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار