عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نشست اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره وضعیت بهداشتی غزه

خبرگزاری «رویترز» امروز (دوشنبه) گزارش داد که هیات اجرایی سازمان جهانی بهداشت در ۱۰ دسامبر (۱۹ آذر)، نشستی اضطراری درباره بحران بهداشتی در غزه و کرانه باختری برگزار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویترز گزارش داد: سازمان جهانی بهداشت (WHO) امروز (دوشنبه) خبر داد که از سوی ۱۵ کشور درخواستی برای برگزاری این نشست دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، این نشست با رایزنی قطر و توسط تدروس آدهانوم گبریسوس مدیرکل سازمان جهانی بهداشت و با حضور فرستاده فلسطین برگزار خواهد شد.

ابراهیم خریشه سفیر فلسطین در دفتر سازمان ملل در ژنو اعلام کرد که [موضوع بحث]این نشست بیشتر بر غزه متمرکز خواهد بود، اما حملات به بخش بهداشتی در کرانه باختری که تحت اشغال رژیم صهیونیستی است را نیز پوشش می‌دهد.

وی در مصاحبه با رویترز اظهار داشت: قصد داریم به سازمان جهانی بهداشت قدرت بخشیم و از طرف اسرائیلی می‌خواهیم که بخش پزشکی را هدف حملات خود قرار ندهد.

سفیر فلسطین در ادامه با بیان اینکه «قصد داریم تامین تجهیزات پزشکی جدید را میسر کنیم»، افزود: هیات دیپلماتیک ما در حال تهیه پیش‌نویس پیشنهادی است تا توسط هیات [اجرایی سازمان جهانی بهداشت]مورد بررسی قرار گیرد.

خریشه تصریح کرد: یکی از ایده‌ها این است که پزشکان بیشتری از سراسر جهان به آنجا [غزه و کرانه باختری]اعزام شوند؛ این موضوع را بسیاری از کشور‌ها پیشنهاد داده‌اند.

رویترز در ادامه نوشت که به دلیل بمباران‌های اسرائیل و کمبود سوخت [در پی محاصره غزه از سوی رژیم صهیونیستی]، تنها بخشی کوچکی از بیمارستان‌های غزه فعال هستند و بیمارستان‌هایی که هنوز فعالیت دارند به طور فزاینده‌ای با موج جدیدی از مجروحان مواجه می‌شوند.

بانک اطلاعاتی سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که از هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، ۴۲۷ حمله به مراکز بهداشتی و درمانی در سرزمین‌های فلسطینی صورت گرفته است.

سازمان جهانی بهداشت همچنین نسبت به کمبود مراقبت‌های بهداشتی و شیوع بیماری‌ها که ممکن است به جان باختن بیشتر مردم نسبت به بمباران غزه منجر شود، هشدار داده است.

مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمین‌های اشغالی، در ۱۵ مهر ماه عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد. رژیم صهیونیستی مطابق معمول با قتل عام غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی به عملیات رزمندگان مقاومت پاسخ داد. وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد، شمار شهدای تجاوز اخیر رژیم اسرائیل از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۱۵۸۹۹ شهید افزایش یافت که ۷۰ درصد از آن‌ها را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده