تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

سفر ناگهانی مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران

«کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکشنبه در تهران با صالحی و وظریف دیدار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اولین سفرش در این سمت فردا (یکشنبه) در تهران ضمن دیدار با علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

 

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این باره گفته بود که این دیدار، جزیی از تعاملات و همکاری‌های جاری ایران و آژانس و در چارچوب رایزنی‌های سطح بالا بین طرفین است.

 

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی نیز امروز (شنبه) در نشست خبری برای اعلام جزییات گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران درباره دعوت از «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که این سفر براساس برنامه گذشته بود و اگر آمانو زنده بود این سفر باید در همین زمان انجام می‌شد.

 

وی افزود: فروتا فردا صبح وارد تهران می‌شود و تا ظهر ملاقات‌هایی با ظریف و صالحی دارد و بعدازظهر تهران را ترک می‌کند.

به گزارش فارس، سخنگوی آژانس پیش از این از سفر فروتا به تهران و دیدار با مقامات ایرانی خبر داده بود و این سفر را بخشی از تعاملات مداوم بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خوانده بود.

 

گفتنی است این سفر پیش از دیدار فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام می‌شود.

این نخستین سفر فروتا پس از تصدی به این سمت است.

 

کورنل فروتا پس از مرگ «یوکیا آمانو» مدیرکل سابق آژانس سرپرستی این سازمان را به عهده گرفت و یکی از نامزدهای تصدی این سمت است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار