آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

حملات هوایی شدید صهیونیست‌ها به جنوب نوار غزه

حملات هوایی شدید صهیونیست‌ها به جنوب نوار غزه رسانه‌های فلسطینی بامداد سه‌شنبه از حملات هوایی شدید ارتش رژیم موقت صهیونیستی به مناطق شمالی «خان یونس» در جنوب نوار غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های فلسطینی بامداد سه‌شنبه از حملات هوایی شدید ارتش رژیم موقت صهیونیستی به مناطق شمالی «خان یونس» در جنوب نوار غزه خبر دادند.

 

شبکه «الجزیره» گزارش داد که جنگنده‌ها، توپخانه و پیاده‌نظام ارتش صهیونیستی حملات شدیدی را به تمام مناطق خان‌یونس انجام می‌دهند.

 

«اشرف ابوعمره» خبرنگار محلی در غزه به الجزیره گفت: «درگیری‌های شدیدی (بین صهیونیست‌ها و مقاومت) روی زمین در جنوب دیرالبلح رخ داده است».

 

شبکه «المیادین» نیز خبر داد که حملات وحشیانه و بی‌وقفه صهیونیست‌ها مناطق مختلف نوار غزه از جمله محله‌های «الشجاعیه»، «الزیتون» و «التفاح» در شهر غزه، میدان العمری در «جبالیا» و اردوگاه «المغازی» در مرکز این باریکه را هدف قرار می‌دهد.

 

پیش از این، شرکت ارتباطات فلسطین خبر داده بود که تمامی خدمات ارتباطی و اینترنت در نوار غزه به دلیل قطع شدن مسیرهای اصلی، به طور کامل قطع شده است.

 

خان یونس از روز جمعه گذشته هدف حملات شدید هوایی رژیم صهیونیستی قرار دارد و در همین ارتباط سخنگوی یونیسف اعلام کرد که جنوب غزه در معرض شدیدترین بمباران قرار دارد و منجر به تلفات سنگین در میان کودکان شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار