سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است

العربیه: صعود به اورست برای فرانسوی ها اسانتر از میانجیگری بین ایران و آمریکاست

العربیه: صعود به اورست برای فرانسوی ها اسانتر از میانجیگری بین ایران و آمریکاست منابع فرانسوی در مصاحبه با شبکه خبری العربیه گفته‌اند که صعود به قله اورست از میانجی‌گری میان واشنگتن و تهران آسان‌تر است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، منابع فرانسوی به شبکه خبری العربیه گفته‌اند که صعود به قله اورست از میانجی‌گری میان ایران و آمریکا آسان‌تر است.

 

این منابع همچنین هرگونه دیدار میان «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در آینده نزدیک را بعید دانسته‌اند.

 

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه دو هفته پیش در پایان نشست سران گروه هفت در بیاریتز فرانسه در کنفرانس خبری مشترک با ترامپ گفت که برای دیدار میان رئیس جمهور ایران و آمریکا طی هفته‌های آینده تلاش خواهد کرد. 

 

رئیس جمهور فرانسه گفت که روحانی در راستای منافع کشورش آماده دیدار با هر رهبر سیاسی است و اگر رئیس جمهور ایران و ترامپ با یکدیگر دیدار کنند دستیابی به یک توافق ممکن است و در این زمینه نیز با روحانی گفت‌وگو کرده است.

 

پس از آن، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در واکنش به این سخنان ماکرون تاکید کرد که دیداری بین رئیس جمهور ایران و ترامپ تا زمانی که آمریکا به جمع 1+5 بپیوندد و برجام را اجرا کند قابل تصور نیست و در آن زمان هم گفتگوی دوجانبه‌ای نخواهیم داشت. 

 

مقامات ایران بارها در مناسبت‌های مختلف اعلام کرده‌اند که با آمریکا مذاکره نخواهند کرد. حسن روحانی هفتم آبان سال ۱۳۹۶ در سخنانی در مجلس شورای اسلامی درباره بدعهدی آمریکایی‌ها گفت، «امروز آمریکایی‌ها به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام مذاکره می‌دهند که با ما مذاکره کن‌؛ مگر دیوانه شدند که با شما مذاکره کنند؛ شما مذاکره دیروز را علنی زیر پا می‌گذارید و به مذاکره امضا شده‌ای که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بی‌اعتنا هستید».

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار