نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

سفیر سابق فرانسه: اقدامات ایران نتیجه خروج آمریکا از برجام است

سفیر سابق فرانسه در واشنگتن در پاسخ به توئیت وزیر خارجه آمریکا علیه ایران نوشت: اقدامات ایران نتیجه خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریمها است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۳۸
به گزارش راهبرد معاصر، ژرارد آرود سفیر سابق فرانسه در واشنگتن به توئیت «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا درباره شروع گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران و اتهامات وی علیه تهران واکنش نشان داد و در پاسخ به توئیت پامپئو چنین نوشت: «اگر ایران به تدریج در حال خروج از برجام است به خاطر این است که آمریکا توفقی که روی آن مذاکره شده بود را رد کرده و تحریمهایی که نقض این توافق محسوب می‌شود را بازگردانده است.»

 

پامپئو در آن توئیت نوشته بود: «ایران اعلام کرده همه محدودیت‌ها در زمینه تحقیق و توسعه هسته‌ای را زیرپاخواهد گذاشت. این واقعیت که ایران ظرفیت غنی‌سازی را حفظ کرده، یکی از ضعف‌های اساسی برجام را آشکار می‌کند.»

 

 

ژرارد آرود در زمان حضورش به عنوان سفیر پاریس نیز انتقادات تندی علیه سیاستهای «دونالد ترامپ» به ویژه در زمینه برجام داشت.  

 

آرود تا اول اردیبهشت 1398 سفیر پاریس در واشنگتن بود.

 

حسن روحانی رئیس جمهور ایران چهارشنبه شب در پایان نشست سران سه قوه اعلام کرد که ایران گام سوم کاهش تعهدات برجامی را از روز جمعه بر خواهد داشت و در چارچوب آن سازمان انرژی اتمی باید هر آنچه کشور در زمینه تحقیق و توسعه فناوری هسته ای نیاز دارد، اقدام کند.

 

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران نیز در نامه‌ای به «فدریکا موگرینی» سومین گام کاهش تعهدات برجامی ایران را اعلام کرد.

 

مقام‌های دولت ترامپ در حالی خواستار پایبندی ایران به برجام هستند که دولت آمریکا از این توافق خارج شده‌ است. تناقض‌گویی مقام‌های آمریکایی در این باره تا کنون چندین بار خبر ساز شده است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار