دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سفیر سابق فرانسه: اقدامات ایران نتیجه خروج آمریکا از برجام است

سفیر سابق فرانسه در واشنگتن در پاسخ به توئیت وزیر خارجه آمریکا علیه ایران نوشت: اقدامات ایران نتیجه خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریمها است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۳۸
به گزارش راهبرد معاصر، ژرارد آرود سفیر سابق فرانسه در واشنگتن به توئیت «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا درباره شروع گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران و اتهامات وی علیه تهران واکنش نشان داد و در پاسخ به توئیت پامپئو چنین نوشت: «اگر ایران به تدریج در حال خروج از برجام است به خاطر این است که آمریکا توفقی که روی آن مذاکره شده بود را رد کرده و تحریمهایی که نقض این توافق محسوب می‌شود را بازگردانده است.»

 

پامپئو در آن توئیت نوشته بود: «ایران اعلام کرده همه محدودیت‌ها در زمینه تحقیق و توسعه هسته‌ای را زیرپاخواهد گذاشت. این واقعیت که ایران ظرفیت غنی‌سازی را حفظ کرده، یکی از ضعف‌های اساسی برجام را آشکار می‌کند.»

 

 

ژرارد آرود در زمان حضورش به عنوان سفیر پاریس نیز انتقادات تندی علیه سیاستهای «دونالد ترامپ» به ویژه در زمینه برجام داشت.  

 

آرود تا اول اردیبهشت 1398 سفیر پاریس در واشنگتن بود.

 

حسن روحانی رئیس جمهور ایران چهارشنبه شب در پایان نشست سران سه قوه اعلام کرد که ایران گام سوم کاهش تعهدات برجامی را از روز جمعه بر خواهد داشت و در چارچوب آن سازمان انرژی اتمی باید هر آنچه کشور در زمینه تحقیق و توسعه فناوری هسته ای نیاز دارد، اقدام کند.

 

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران نیز در نامه‌ای به «فدریکا موگرینی» سومین گام کاهش تعهدات برجامی ایران را اعلام کرد.

 

مقام‌های دولت ترامپ در حالی خواستار پایبندی ایران به برجام هستند که دولت آمریکا از این توافق خارج شده‌ است. تناقض‌گویی مقام‌های آمریکایی در این باره تا کنون چندین بار خبر ساز شده است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر