پاسخ آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به نامه‌های جمعی از دانشجویان: خودتان را به سلاح علم و ایمان مجهز کنید / نامه‌ای به فرزندان عزیزم؛ تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌عهدیم کوثری: رهبر انقلاب سلامتی کامل خود را به دست آورده است/ آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در برخی از میادین به صورت پنهانی حضور پیدا می‌کنند توییت حساب کاربری رهبر انقلاب: سلام به فرزندان عزیزم؛ نامه‌های پرمهرتان را خواندم کمال حسین‌پور رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس انتخاب شد قرارگاه قدس سپاه پاسداران: دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر دستگیر شدند/ تروریست‌ها قصد اجرای عملیات در ایرانشهر و سراوان را داشتند عملیات انفجار کنترل‌شده در قصرشیرین رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: هیچ شناور متخلفی در تنگه هرمز امنیت ندارد/ تنگه کاملاً بسته است رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است رهبر معظم انقلاب: شیطان را تحقیر کنید + فیلم ملیکا عزیزی کیست؟ انتصاب جدید در نیروی زمینی سپاه پاسداران/ سردار عبدالرسول نعمتی کیست؟ استانداری خوزستان: خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ اخیر در اهواز؛ صدای انفجار جای نگرانی ندارد رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ

امیری: دولت موضوع صلاحیت استقلال و تفکیک قوا را به رسمیت می‌شناسد

امیری: دولت موضوع صلاحیت استقلال و تفکیک قوا را به رسمیت می‌شناسد معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در پاسخ به پرسشی درباره سخن رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه «فساد با بگیر و ببند از بین نمی‌رود» گفت: آقای روحانی بر صلاحیت و استقلال قوای سه گانه تاکید دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در مورد تذکر نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور درباره احترام به استقلال قوا،گفت: دولت موضوع صلاحیت استقلال و تفکیک قوا را به رسمیت می‌شناسد.

 

وی ادامه داد: آقای روحانی بر صلاحیت و استقلال قوای سه گانه تاکید دارند این اصل استقلال برآمده از قانون اساسی است و تا به حال دولت در امور دستگاه دیگر دخالت نکرده است.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که آیا سخن روحانی که گفته بود «فساد با بگیر و ببند از بین نمی‌رود»، کنایه به قوه قضائیه است؟ بیان داشت: آقای رئیس جمهور مجری قانون اساسی است و به عنوان نماینده تمام ملت نقطه نظرات خود را بیان می کند.

 

امیری با تاکید بر اینکه صحبت‌های‌ آقای روحانی دارای یک عقبه کارشناسی و منطقی است، اظهار داشت: این اظهارات به معنی دخالت در امور دستگاه های دیگر نیست کما اینکه در موارد خیلی زیادی در دولت‌های گذشته هم پیش آمده که تداخلی در امور قوا پیش آمده است که از مسیر قانونی اصل ۱۱۰ پیگیری شده است.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: رئیس جمهور فشار و صحبتی راجع به مسائل که در صلاحیت ذاتی دو قوه قضائیه و مقننه است نکردند و من در مجلس هم به برخی از اعضای هیئت رئیسه گفتم که اگر شما مصداقی از این موضوع دارید به من بفرمایید که پیگیری کنم اما مصداقی برای این موضوع اعلام نکردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار