سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

امیرعبداللهیان: آمریکا و اسرائیل برای ادامه جنگ و چگونگی آتش بس راهبردی ندارند

امیرعبداللهیان: آمریکا و اسرائیل برای ادامه جنگ و چگونگی آتش بس راهبردی ندارند وزیر امور خارجه در دانشگاه تهران گفت: آمریکا و اسرائیل برای ادامه جنگ و چگونگی آتش بس راهبردی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه عصر امروز (شنبه، 18 آذرماه) در آیین گرامیداشت روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه تهران حضور پیدا کرد.

 

در ابتدای این جلسه نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دغدغه های خود را مطرح کردند.

 

امیرعبداللهیان اظهار کرد: ویژگی انقلاب اسلامی یک تفاوت اساسی با دیگر بخش ها دارد و آن اینکه توام با عمل است و صرفا نظریه پردازی نیست و این را دوست و دشمن هم اعتراف کردند و گفته‌اند ما به ایران به ویژه به رهبری داهیانه رهبری انقلاب غبطه میخوریم، آنها می‌گویند ما مطالب رهبری ایران را پیگیری می‌کنیم و می‌بینیم که این مطالب در عرصه های مختلف پیاده و عملیاتی می‌شود.

 

وی افزود: در موضوع فلسطین بیان افکار عمومی، جوانان و نخبگان جهان این است که گفتمان انقلاب اسلامی توام با عمل است. اینکه چه اقداماتی انجام شده و چه اقداماتی باید انجام میشد بحث عمده و مهمش به مقاومت در منطقه برمیگرد. بعد از سخنرانی آقای سیدحسن نصرالله برخی تماس گرفتند به ما گفتند که ما انتظار داشتیم که از ایشان دستور حمله به رژیم صهیونیستی را بشنویم. اما باید تاکید کنیم که ما به گروه‌های مقاومت منطقه دستوری نمی‌دهیم و آن‌ها بر اساس منافع خود تصمیم می‌گیرند.

 

وزیر خارجه با بیان اینکه اسرائیل در عملیات طوفان الاقصی فرو ریخت و نه فقط دستگاه های امنیتی آن، تصریح کرد: هفت سرویس امنیتی به طور شبانه روز و با آخرین تجهیزات در اسرائیل فعال بودند، اما حماس با این عملیات همه چیز را فروریخت.

 

وی افزود: بلینکن وزیر خارجه آمریکا در همان روزهای ابتدایی که به سرزمین اشغالی رفت، گفت وقتی وارد تل‌آویو شدم شوکه شدم و تا این حد فروپاشی در اسرائیل را باور نمی‌کردم. آن‌ها که ادعا می‌کنند چهارمین ارتش قدرتمند دنیا هستند هنوز در شوک عملیات حماس هستند.

 

امیرعبداللهیان بیان کرد: امروز تصمیم گروه‌های مقاومت منطقه این است که پایگاه‌های آمریکایی در منطقه به دلیل حمایت از اسرائیل مورد حمله قرار بگیرد.

 

وی ادامه‌ داد: عملیات طوفان الاقصی تصمیمی صد درصد فلسطینی بود و آقای هنیه به من در اولین دیدارمان پس از این عملیات از نقش و سهم سردار سلیمانی بابت تقویت مقاومت فلسطین تشکر کرد، اما اینکه آیا مقاومت فلسطین و فلسطینی‌ها به ما وابسته هستند؟ خیر.

 

وزیر خارجه گفت: آمریکایی‌ها به ما پیام دادند که به گروه‌های مقاومت که حرف شما را گوش می‌دهند بگویید حملات به پایگاه‌های آمریکا در منطقه را متوقف کنند، ولی ما گفتیم این گروه‌ها مستقل هستند و خودشان تصمیم می‌گیرند و ما به تصمیمات آنها احترام میگذاریم و به اقدامات خود در حمایت از فلسطین ادامه می‌دهیم.

 

وی افزود: مقاومت حرف نهایی را در صحنه عملیاتی خواهد زد. ارزیابی مقاومت پس از هفت روز آتش بس این است که رژیم صهیونیستی حملات را ادامه می‌دهد چرا که دستاوردی تا به امروز نداشتند.

 

امیرعبداللهیان تاکید کرد: رژیم صهیونیستی در ابتدای درگیری‌ها می‌خواست حماس را نابود کند، اما نتوانست. از طرفی هم مرتب تسلیحات از سوی حامیان غربی اسرائیل برای آنها ارسال می‌شد و امیدوار بودند که طی ۱۵ الی ۲۰ روز حماس را نابود کنند ولی نتوانستند. آن‌ها خواستند اسرای خود را آزاد کنند ولی نتوانستند، در نهایت این‌ها رسیدند به جایی که گفتند خانه فلان طراح عملیات طوفان الاقصی را شناسایی یا منهدم کردیم.

 

وی ادامه داد:‌ آمریکا و اسرائیل برای ادامه جنگ و چگونگی آتش بس راهبردی ندارند. گروه‌های مقاومت گفتند که تا امروز فقط ۱۰ الی ۱۲ درصد نیروهای خود را درگیر جنگ کرده‌اند و خودشان را آماده چندین ماه جنگ با اسرائیل کرده‌اند.

 

وی در خصوص برخی گلایه‌ها از سوی دانشجویان در موضوع انتخاب برخی سفرای ایران در کشورهای مختلف، گفت: در انتخاب سفیر فقط وزارت امور خارجه دخیل نیست بلکه فرآیند انتخاب شخص سفیر به عنوان نماینده عالی نظام، مراحل خاص خود را دارد.

 

امیرعبداللهیان تصریح کرد: ما نمی‌توانیم فقط سفیر از وزارت امور خارجه انتخاب کنیم، جایی ممکن است کسانی را داشته باشیم که نیاز به تخصص صنعتی دارند، اما اینطور نیست که بدون هیچ جلسه آموزشی و توجیهی آنها را به کشورهای مختلف اعزام کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار