واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

واشنگتن فروش مهمات تانک به تل‌آویو را تائید کرد

وزارت خارجه آمریکا گفت که فروش اضطراری ۱۴ هزار گلوله تانک به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا بامداد یکشنبه اعلام کرد که دولت بایدن فروش اضطراری ۱۴ هزار گلوله تانک به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است.

 

این وزارتخانه گفت که پس از آنکه «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا تشخیص داد که این «وضعیت اضطراری مستلزم فروش فوری» مهمات در راستای منافع ملی واشنگتن است، به کنگره درباره این قرارداد اطلاع داده شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، تصمیم اضطراری وزارت خارجه آمریکا بدان معنی است که یک قرارداد از الزامات بررسی کنگره برای فروش خارجی تجهیزات نظامی عبور نمی‌کند و چنین تصمیماتی نادر بوده اما بی‌سابقه نیست.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «ایالات متحده به امنیت اسرائیل متعهد است و کمک به اسرائیل برای توسعه و حفظ قابلیت دفاع از خود و آمادگی برای منافع ملی آمریکا حیاتی است. اسراییل از این توانمندی به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر تهدیدات منطقه‌ای و تقویت دفاع از خود استفاده خواهد کرد».

 

پیش از این نیز دولت آمریکا در ادامه حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی، پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد./ فارس

ارسال نظر