شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

واشنگتن فروش مهمات تانک به تل‌آویو را تائید کرد

وزارت خارجه آمریکا گفت که فروش اضطراری ۱۴ هزار گلوله تانک به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا بامداد یکشنبه اعلام کرد که دولت بایدن فروش اضطراری ۱۴ هزار گلوله تانک به ارزش بیش از ۱۰۶ میلیون دلار به رژیم صهیونیستی را تایید کرده است.

 

این وزارتخانه گفت که پس از آنکه «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا تشخیص داد که این «وضعیت اضطراری مستلزم فروش فوری» مهمات در راستای منافع ملی واشنگتن است، به کنگره درباره این قرارداد اطلاع داده شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، تصمیم اضطراری وزارت خارجه آمریکا بدان معنی است که یک قرارداد از الزامات بررسی کنگره برای فروش خارجی تجهیزات نظامی عبور نمی‌کند و چنین تصمیماتی نادر بوده اما بی‌سابقه نیست.

 

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «ایالات متحده به امنیت اسرائیل متعهد است و کمک به اسرائیل برای توسعه و حفظ قابلیت دفاع از خود و آمادگی برای منافع ملی آمریکا حیاتی است. اسراییل از این توانمندی به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر تهدیدات منطقه‌ای و تقویت دفاع از خود استفاده خواهد کرد».

 

پیش از این نیز دولت آمریکا در ادامه حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی، پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو کرد./ فارس

ارسال نظر