دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بلینکن در تماس با همتایان اروپایی خود درباره تحولات غزه و دریای سرخ گفتگو کرد

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتایان خود از فرانسه، آلمان و انگلیس درباره کاهش تلفات غیرنظامیان و تامین فوری نیاز‌های بشردوستانه و همچنین حملات یمنی‌ها در دریای سرخ و تحولات اوکراین گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه شب در بیانیه‌ای در تارنمای این وزارتخانه اعلام کرد که بلینکن درباره این موضوعات با کاترین کولونا، آنالنا بائربوک و دیوید کامرون وزیران خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس گفتگو کرد.

این بیانیه افزود که بلینکن در این تماس‌ها «بر اهمیت تامین فوری نیاز‌های بشردوستانه در غزه، لزوم کاهش تلفات غیرنظامیان و جلوگیری از تشدید تنش‌ها تاکید کرد.»

وی همچنین «بر تعهد آمریکا با ایجاد کشور مستقل فلسطینی تاکید کرد.»

بلینکن در این گفتگو‌ها با اشاره به حملات یمنی‌ها علیه کشتی‌هایی که با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کنند، «خواستار همکاری همه شرکا برای حفظ امنیت دریانوردی» در دریای سرخ شد.

وزرای خارجه آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس همچنین درباره حمایت از اوکراین و ادامه کمک به این کشور در سال ۲۰۲۴ گفتگو کردند.

بلینکن در پی فشار‌های جهانی برای توقف حمایت آمریکا از اسرائیل و بمباران نوار غزه و کشتار فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی، درباره پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی جدید در شورای امنیت برای ایجاد آتش‌بس در غزه و پایان حملات رژیم اسرائیل گفت: ما به تعامل گسترده و سازنده ادامه می‌دهیم.

این در حالی است که نشست شورای امنیت سازمان ملل برای رای‌گیری در خصوص قطعنامه جدید درباره غزه به دلیل تداوم رایزنی‌ها و مشورت‌های فشرده دیپلماتیک باز هم به تعویق افتاد و قرار است صبح پنجشنبه به وقت محلی (نیویورک) برگزار شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر