تساوی استقلال و النصر در نیمه اولی جذاب و تماشایی یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا/ استقلال ۰ - ۰ النصر؛ آغاز بازی اعلام ترکیب رسمی النصر عربستان و استقلال ایران در بازی امشب + عکس فیلم/ ورزشگاه آزادی پر شد عکس / حکم شستشوی دهان برای روزه‌دار از نظر حضرت آیت الله خامنه‌ای تاثیر شب‌بیداری‌های طولانی بر سیستم ایمنی بدن جدیدترین احتمال در مورد مرگ اسطوره کشتی و واکنش تانک روس چای در سحر و افطاری؛ همراه یا دشمن پنهان روزه داران؟ قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت!

رونالدو دنبال زدن رکورد علی دایی

مهاجم تیم ملی فوتبال پرتغال در آستانه رسیدن به رکورد علی دایی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 08
کد خبر: ۲۱۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، درحالی علی دایی، اسطوره فوتبال ایران با ۱۰۹ گل ملی در صدر برترین گلزنان رده ملی قراردارد که در جایگاه دوم، کریستیانو رونالدو با ۸۹ گل قرار دارد. او اگر ۲۰ گل دیگر به ثمر برساند به رکورد دایی می‌رسد و می‌تواند این رکورد را از آن خود کند.

رونالدو در دیدار شب گذشته پرتغال مقابل صربستان، یک گل به ثمر رساند.

 

در پایان لازم به ذکر است، دایی در ۱۴۹ بازی ملی، ۱۰۹ گل به ثمر رساند و سال هاست به عنوان بهترین گلزن تاریخ بازی‌های ملی لقب گرفته است و رونالدو نیز پیش از شروع جام جهانی ۲۰۱۸ در ۱۵۰ بازی ۸۰ گل با پیراهن پرتغال به ثمر رسانده بود، اما حالا این بازیکن تنها ۲۰ گل با دایی فاصله دارد.

پرتغال در بازی‌های آینده خود باید به مصاف لیتوانی، لوکزامبورگ و اوکراین برود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار