عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

فاز اصلاحی بازار سهام آغاز شده است؟

صعود شارپ دو هفته‌ای شاخص کل، در روز پایانی هفته گذشته به اتمام رسید و معاملات این هفته از همان ابتدا وارد فاز اصلاحی شد. همین موضوع سبب شد تا شاخص‌ کل در این هفته با کاهش ارتفاع روبه‌رو شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بررسی معاملات این هفته نشان می‌دهد شاخص کل طی پنج روز معاملاتی با کاهش 0.6 درصدی روبه‌رو شد و از دو میلیون و 171 هزار واحد در پایان هفته گذشته به دو میلیون و 158 هزار واحد در پایان بورس امروز رسید. اما مسیر شاخص هم‌وزن در این هفته با شاخص کل متفاوت بود؛ به نحوی که نماینده شرکت‌های کوچک و متوسط بازار در این هفته رشد 0.64 درصدی را ثبت کرد و از تراز 747 هزار واحد تا 752 هزار واحد بالا رفت.

 همچنین لازم به ذکر است بازار سهام طی این هفته به طور میانگین، روزانه هشت میلیارد و 900 میلیون برگه سهم حجم خورد که ارزشی معادل پنج هزار و 488 میلیارد تومان را رقم زد. لازم به ذکر است این ارقام نسبت به هفته گذشته با کاهش نسبتا شدیدی روبه‌رو شدند. در طرف دیگر نیز ارقام ورود و خروج پول جالب نبود؛ چرا که طی پنج روز معاملاتی، مجموعا بیش از 908 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.

 نگاهی به معاملات بازار سهام حاکی از آن است که در روز ابتدایی هفته شاخص کل و شاخص هم‌وزن به ترتیب 0.46 و 0.35 درصد پایین آمدند. در یکشنبه اما روند این دو نماگر تغییر کرد و شاخص کل 0.01 و شاخص هم‌وزن 0.24 درصد رشد کردند. این موضوع در دوشنبه نیز تکرار شد و شاخص‌های کل و هم‌وزن به ترتیب 0.07 و 0.49 درصد افزایش داشتند.

اما در روز سه‌شنبه روند شاخص کل و شاخص هم‌وزن متفاوت بود؛ به طوری که شاخص کل 0.06 درصد کاهش و شاخص هم‌وزن 0.27 درصد افزایش داشتند. در چهارشنبه نیز شاخص کل 0.15 درصد افت کرد و به دو میلیون و 158 هزار واحد رسید. اما شاخص هم‌وزن در این روز نوسان به خصوصی نداشت و در جای خود ثابت ماند./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار