افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت فرزین دستیار ویژه اقتصادی پزشکیان شد واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند

وضعیت بورس امروز 25 آذر 1402

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش 13 هزار و 720 واحد همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بورس اوراق بهادار تهران امروز در اولین روز کاری هفته با افزایش 13 هزار و 720 واحد معادل 0.64 درصد رشد کرد و به رقم 2 میلیون و 171 هزار و 808 واحد رسید.

 

همچنین شاخص هموزن با افزایش 4 هزار و 53 واحد به رقم 756 هزار و 161 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 7 میلیون و 544 هزار میلیارد تومان رسید.

 

معامله‌گران امروز بیش از 8.2 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 385 هزار فقره معامله و به ارزش 6 هزار و 176 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

 

همه شاخص‌های بورس امروز سبز شدند، اما میزان افزایش شاخص‌ها زیر یک درصد بوده است. شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 0.64 درصد افزایش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن 0.54 درصد رشد کردند.

 

شاخص آزاد شناور 0.58 درصد افزایش یافت، شاخص بازار اول بورس 0.73 درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس با 0.52 درصد افزایش همراه شد.

 

نمادهای شاخص‌ساز امروز شامل فولاد مبارکه، مپنا، مخابرات ایران، پتروشیمی خلیج‌فارس، کشتیرانی، فولاد کاوه جنوب کیش، توسعه معادن و فلزات بوده‌اند.

 

در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز با 137 واحد افزایش به رقم 26 هزار و 393 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس به بیش از یک میلیون و 449 هزار میلیارد تومان رسید.

 

ارزش بازار پایه فرابورس 399 هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز بیش از 4.5میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب 246 هزار فقره معامله و به ارزش 6 هزار و 268 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

 

شاخص کل و شاخص قیمت در فرابورس امروز 0.52 درصد افزایش یافتند. این دو شاخص با معیار هموزن 0.58 درصد رشد کردند، شاخص بازار اول فرابورس 0.93 درصد افزایش یافت، شاخص بازار دوم فرابورس 0.37 درصد رشد کرد.

 

نمادهای پتروشیمی زاگرس، مالی سپهرصادرات، انتخاب الکترونیک، بانک گردشگری، بانک سامان و نفت پاسارگاد بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و نماد بیمه پاسارگاد بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را امروز از خود به جای گذاشت.

 

یکی از مأموریت‌های بورس اوراق بهادار به عنوان نمادی از بازار سرمایه تقویت پس‌انداز ملی و تزریق پس‌اندازها به سمت تولید است و در این زمینه شرکت‌های حاضر در بورس و فرابورس می‌توانند با انتشار اوراق و چشم‌پوشی از حق‌تقدم‌ها به تأمین مالی از این بازار اقدام کنند.

 

ارزش روز بورس و فرابورس که ناشی از ارزش حدود 800 شرکت حاضر در این دو بازار است به حدود 145 میلیارد دلار می‌رسد بنابراین لازم است عمق این بازار افزایش یابد در حال حاضر 60 میلیون ایرانی معادل 74 درصد جمعیت در این بازار حضور دارند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار