زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

شهادت ۱۵ فلسطینی در حملات هوایی صهیونیست‌ها به جبالیا

شبکه المیادین گزارش داد که بر اثر حمله جنگنده‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی به یک منطقه مسکونی در جبالیا حداقل ۱۵ فلسطینی شهید شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المیادین نوشت بر اثر حمله جنگنده‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی به یک منطقه مسکونی در جبالیا واقع در شمال غزه حداقل ۱۵ فلسطینی شهید شدند که پیکر بیشتر شهدای این حمله ناجوانمردانه به بیمارستان «شهدای الاقصی» در مرکز غزه منتقل شده‌اند.

 

این گزارش با اعلام اینکه "این قتل‌عام پس از بمباران دو مدرسه در اردوگاه آوارگان در خان یونس توسط ارتش رژیم صهیونیستی انجام شد، اضافه کرد که اجساد ده‌ها شهید بمباران این مدارس به بیمارستان‌های «ناصر» و «اروپایی» منتقل شده است.

 

این شبکه تلویزیونی همچنین گزارش داد که ۱۲ کودک در بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه که پیش از این مورد حملات ارتش کودک‌کُش رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود، گیر افتاده‌اند.

 

وزارت بهداشت غزه نیز گزارش داد که نیرو‌های رژیم اشغالگر اسرائیل، خودرو‌های حمل بیماران و آمبولانس‌ها را هدف قرار داده و از خروج مجروحان از بیمارستان «کمال عدوان» جلوگیری می‌کنند.

 

بر اساس این گزارش، نیرو‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی مجروحان بیمارستان کمال عدوان را به خارج از این بیمارستان بردند و به کادر درمان این بیمارستان نیز حمله کردند.

 

وزارت بهداشت غزه اضافه کرد: کادر پزشکی بیمارستان العوده نیز بر اساس وظایف انسانی خود همچنان از دستورات نیرو‌های رژیم صهیونیستی برای ترک این بیمارستان سرباز می‌زنند.

 

خبرنگار المیادین در غزه همچنین از مجروح شدن ۲۰ فلسطینی در نتیجه بمباران دو خانه خانواده «القدره» و «صیام» در محله الامل در غرب شهر خان‌یونس خبر داد و همچنین وضعیت بهداشتی و درمانی نوار غزه را بحرانی توصیف کرد و افزود: در ضمن بر اثر کمبود واکسن نیز همه‌گیری بیمار‌های عفونی در نوار غزه رو به گسترش است.

 

جنگ علیه غزه که در ۱۵ مهرماه آغاز شده بود پس از ۴۸ روز با توقف موقت هشت روزه مواجه شد و رژیم صهیونیستی دوباره در تاریخ دهم آذر ماه حملات و جنایات ضدانسانی خود به نوار غزه و هدف قرار دادن شهروندان فلسطینی به بهانه آزادی اسرای خود آغاز کرد که در اثر این اقدام (طی ۷۱ روز) تاکنون نزدیک به ۱۹ هزار فلسطینی به شهادت رسیدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر