وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

برگزاری مراسم عزاداری شب عاشورا با حضور رهبر انقلاب

برگزاری مراسم عزاداری شب عاشورا با حضور رهبر انقلاب مراسم عزاداری شب عاشورا با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) هم اکنون در حال برگزاری است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 09
کد خبر: ۲۱۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در شب عاشورای حسینی علیه‌السلام با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از مردم دلداده اهل بیت علیهم‌السلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

 

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با تحلیل انگیزه‌های مخالفان حرکت امام حسین علیه‌السلام و پاسخ امام(ع) به آنها، گفت: گروهی از مخالفان حرکت حضرت سیدالشهدا (ع)، مزدوران حکومت بودند که با پاسخ قاطع و شجاعانه امام روبرو شدند.

 

آقای رفیعی گروه دیگر از مخالفان حرکت حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام را عافیت‌طلبان خواند و خاطرنشان کرد: سومین گروه مخالفان حرکت حضرت سیدالشهدا (ع)، خواص بودند و اگرچه سابقه جهاد داشتند اما قدرت تحلیل نداشتند که امام(ع) در مقابل آنها، با اقناع و استدلال برخورد کردند.

 

سخنران مراسم، با تأکید بر لزوم تسلیم در برابر امام حق به عنوان رمز فلاح و رستگاری، افزود: قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر اساس فرمان خداوند بود و همه اصحاب و یاران ایشان در کربلا امام‌شناس و تسلیم حق بودند.

 

در این مراسم همچنین آقایان آتشکار و محمدرضا طاهری به مرثیه‌خوانی و نوحه‌سرایی بر مصائب حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام و اهل بیت آن حضرت پرداختند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار