وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

دست رد دوباره پارلمان انگلیس بر سینه جانسون

مجلس عوام انگلیس بامداد سه‌شنبه درخواست نخست‌وزیر این کشور برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر ، پارلمان انگلیس بامداد سه‌شنبه (به وقت تهران) شکست دیگری را به «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس تحمیل کرد و دومین درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کرد.

 

جانسون گفته برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی ایجاد شده بر سر «برگزیت» (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) قصد دارد ماه آینده در این کشور انتخابات زودهنگام برگزار کند.

 

جانسون که تنها چند هفته است سکان دولت را در انگلیس به دست گرفته، بر عدم عقب‌نشینی در برابر اتحادیه اروپا تأکید کرده و گفته حاضر است بمیرد، اما ضرب‌الاجل خروج از اتحادیه را به تعویق نیاندازد.

 

در مقابل، اکثریت نمایندگان پارلمان، از جمله ده‌ها نفر از هم‌حزبی‌های جانسون به طرحی رأی مثبت داده‌اند که عملا او را بر سر دو راهی توافق با اتحادیه اروپا یا تعویق ضرب‌الاجل قرار داده است.

 

آخرین امید جانسون به خروج از این دو راهی، رأی‌گیری امشب مجلس عوام برای تصمیم‌گیری در مورد برگزاری زودهنگام بود. او امیدوار بود نمایندگان با برگزاری انتخابات زودهنگام موافقت کنند تا سپس پارلمانی تازه تشکیل شده و با خروج بدون توافق موافقت کند.

 

اما در رأی‌گیری جدید نمایندگان حزب کارگر و سایر احزاب مخالف از درخواست او برای برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت نکردند. موافقت پارلمان با این درخواست نیازمند رأی موافق دو سوم اعضای مجلس عوام بود.

 

به این ترتیب، موافقت با درخواست جانسون نیازمند ۴۳۴ رأی از میان ۶۵۰ کرسی مجلس عوام بود اما تنها ۲۹۳ قانونگذار از درخواست بوریس جانسون حمایت کردند.

 

این دومین بار در هفته جاری است که قانونگذاران انگلیس با درخواست دولت این کشور جهت برگزاری انتخابات زودهنگام از طریق برگزاری انتخابات مخالفت می‌کنند. پارلمان انگلیس بعد از این رأی‌گیری تا ۱۴ اکتبر معلق خواهد شد.

 

به نظر می‌رسد کنترل روند خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از دستان جانسون خارج شده و او در صورت عدم موفقیت در توافق با اتحادیه اروپا باید به تمدید ضرب‌الاجل خروج فکر کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار