زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

تاکید دوباره جانسون به خروج از برگزیت

نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه گفت که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای با اتحادیه اروپا درباره خروج انگلیس از این اتحادیه حاصل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه بار دیگر تاکید کرد که این کشور روز 31 اکتبر (9 آبان) از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.

 

وی در ادامه مدعی شد که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای درباره رسیدن به توافق با اتحادیه اروپا درباره برگزیت حاصل شده است.

 

«ساجد جاوید» وزیر دارایی انگلیس نیز چند روز پیش گفته بود، نخست‌وزیر انگلیس قصد ندارد در نشست ماه آینده میلادی اتحادیه اروپا خواستار به تعویق افتادن برگزیت شود بلکه در صدد اعمال فشار به اتحادیه اروپا برای تضمین خروج بدون دردسر از این اتحادیه است.

 

ماده 50 معاهده لیسبون میگوید که هر عضو اتحادیه اروپا ممکن است مطابق با شرایط قانون اساسی خود تصمیم به خروج از اتحادیه بگیرد. با این حال خبرگزاری رویترز جزئیات بیشتری در زمینه چگونگی استفاده از این ماده در این برهه ارائه نکرده است.

 

شبکه یورو نیوز پیش از این درباره ماده 50 نوشته بود، از زمان اجرایی شدن این ماده، دیگر مقررات اتحادیه اروپا بر بریتانیا اعمال نخواهد شد و این کشور دو سال فرصت خواهد داشت تا این اتحادیه را ترک کند. ترزا می نخست وزیر سابق انگلیس در سال 2017 خواستار اجرایی شدن ماده 50 شده بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار