تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم

پارلمان انگلیس سر انجام تعلیق شد

در پی تلاش نخست‌وزیر انگلیس برای برداشتن موانع اجرای برگزیت در تاریخ مقرر، پارلمان این کشور به مدت 5 هفته به حالت تعلیق در می‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۹۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه بن بست‌ها در اجرای برگزیت، پارلمان انگلیس در آخرین ساعات شب گذشته تعلیق شد.

 

تعلیق پارلمان انگلیس پس از آن صورت گرفت که نمایندگان طرح بوریس جانسون برای برگزاری انتخابات زودهنگام را رد کردند و پس از این رای گیری وارد تعلیق پنج‌ هفته‌ای خود شدند.

 

درخواست برای تعلیق پارلمان انگلیس پیشتر از سوی بوریس جانسون، نخست وزیر اعلام شده و به تائید ملکه این کشور رسیده بود و با توجه به تائید صورت گرفته، نمایندگان پارلمان انگلیس از امروز به مدت یک ماه به تعطیلی اجباری خواهد رفت.

 

در عین حال قانونگذاران انگلیس اما پیش از تعلیق پنج هفته‌ای پارلمان، طرح جانسون را برای برگزاری انتخابات زودهنگام پیش از موعد مقرر برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رد کردند و قانونی را اجرایی کردند که از اجرای برگزیت بدون توافق جلوگیری می‌کند.

 

براساس قوانین پیشین، قرار است انگلیس تا روز ۳۱ اکتبر چه با توافق و چه بدون از اتحادیه اروپا خارج شود، اما مصوبه تازه پارلمان این قانون را تغییر می‌دهد و نخست وزیر را وادار می‌کند برگزیت را تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۰ عقب بیاندازد، مگر آنکه تا روز ۱۹ اکتبر یک توافق از سوی نمایندگان تصویب شود، که با توجه به زمان محدود باقی مانده دستیابی به یک توافق میان لندن و اتحادیه اروپا غیرمحتمل به نظر می‌رسد.

 

جانسون متقابلاً اعلام کرد در پاسخ به تصویب این قانون در پارلمان، 15 اکتبر (23 مهر) انتخاباتی زودهنگام برگزار خواهد کرد.

 

سخنگوی دولت انگلیس روز دوشنبه تأکید کرد علی‌رغم قانونی که هفته گذشته توسط پارلمان به تصویب رسیده است، جانسون زمان اجرای برگزیت را تمدید نخواهد کرد.

 

از سوی دیگر جانسون بارها اعلام کرده است برگزیت با توافق را به اجرای آن بدون حصول توافق ترجیح می‌دهد. از این رو تلاش داشت برای شرط اتحادیه اروپا برای پذیرش توافق برگزیت به نام «ترتیبات پشتیبان» که شامل ضمانت جلوگیری از بسته شدن مرز بین ایرلند شمالی و جمهوری ایرلند بود، اما پارلمان انگلیس در زمان نخست‌وزیری «ترزا می» سه بار آن را رد کرده بود، یک طرح جایگزین پیدا کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار