نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

یدیعوت آحارنوت:‌ حماس همچنان دست برتر را در غزه دارد

یدیعوت آحارنوت:‌ حماس همچنان دست برتر را در غزه  دارد تحلیلگران صهیونیست، مبهوتِ امپراتوریِ تونلی حماس شده‌اند و به ناتوانی در برابر حماس اذعان دارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 18
کد خبر: ۲۱۸۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «امپراتوریِ تونلی حماس در غزه یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های ارتش اسراییل در جنگ محسوب می‌شود»؛ این بخشی از گزارش روزنامۀ عبری هاآرتص در تحلیل وضعیت درگیری‌هاست.

 

در ادامۀ این گزارش آمده که: «نیروهای حماس هر روز برای نیروهای اسراییلی کمین می‌کنند و منتظر لحظه‌ای هستند که از زیرزمین بیرون بیایند و با شلیک گلوله، موشک‌های ضدتانک و وسایل انفجاری افسران اسراییلی را غافلگیر کنند.»

 

باوجود آنکه محافل غربی بارها از ایدۀ ناممکنِ غرق‌کردنِ تونل‌های حماس صحبت کرده‌اند، تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت احرونوت، یوسی یهوشواع، اذعان کرد حتی این کار هم در «درگیری‌های زیرزمینی، برتری حماس را برهم نمی‌زند و حماس همچنان دست برتر را در غزه دارد.»

 

صهیونیست‌ها نام دیگر شجاعیه را «کابوس» گذاشته‌اند و هر زمان که نبرد به آن منطقه می‌رسد، منتظر تکرار شکست ۲۰۱۴ هستند. در روزهای گذشته هم با تکرار این سناریو، ده‌ها نظامی صهیونیست در نزدیکی ورودی تونل‌های حماس کشته شدند.

 

ساعاتی پیش از این نیز، «اسامه حمدان»، از اعضای ارشد حماس در سخنانی تاکید کرد که مردم فلسطین اصالت خود را با جانبداری از مقاومت ابراز می‌کنند.

 

اسامه حمدان در ادامه گفت: «خشم در خیابان‌های اسراییل به دلیل عدم آزادی اسرا و کشته شدن ۳ نفر توسط گلوله‌های سربازان این رژیم موج می‌زند.»

 

حمدان درباره توقف جنگ و آتش بس نیز گفت: «موضع ما قاطعانه است و آن این است که قبل از توقف تجاوز و جنگ هیچ صحبتی از مذاکره نخواهد بود. مقاومت فلسطین می‌تواند ماه‌ها مقاومت کند.»

 

این مقام ارشد فلسطینی با اشاره به کشته شدن اسرای اسراییلی طی سال‌های گذشته به تل آویو هشدار داد و گفت: «اشغالگران دارای گزینه‌های مختلفی هستند، از جمله: «گزینه شلیت، گزینه سربازان کشته شده یا گزینه رون آراد. موضع حماس روشن است: هیچ مذاکره‌ای قبل از آتش‌بس وجود ندارد و همه موضوعات قابل بحث است. اسراییلی‌ها در طول نبرد نتوانستند به تمام اهداف خود برسند. هیچکس نمی‌داند سنوار چگونه جنگ را مدیریت می‌کند و خیال همه از نحوه مدیریت او راحت است. هماهنگی کاملی در کار بین رهبری حماس و رهبری گردان‌های قسام وجود دارد.»

 

اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بخش دیگری از سخنان این عضو حماس بود و او در این ارتباط گفت: «اظهارات سالیوان نشان می‌دهد که مناقشه بین اسراییل و واشنگتن در شکل است و نه محتوا، زیرا این دو با ادامه جنگ موافقت دارند.»

 

حمدان همچنین نسبت به اقدامات تل آویو هشدار داد و گفت: «نتانیاهو اعلام می‌کند که می‌خواهد رهبران حماس را در خارج از کشور ترور کند و باید بداند که هیچ جنایتی بدون مجازات وجود ندارد.»

 

اسامه حمدان در ادامه گفت: «الگوی اثربخشی مقاومت در لبنان و عراق در حمایت از غزه هوشمندانه و به صورت صعودی در حال افزایش است. محور مقاومت موید حرکت هماهنگ است و این اتحاد برای این نبرد و نبردهای آینده مهم است.»

 

مقام ارشد حماس همچنین افزود: «آمریکایی‌ها تمایلی به گسترش نبرد با وجود درخواست نتانیاهو ندارند.»

 

به گفته حمدان، بزرگترین گناهی که ما مرتکب شدیم، امضای قرارداد با اشغالگران بود و ما به جای این کار بایستی برای مقاومت در برابر اشغالگران متحد شویم./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار