ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

لاپید: نتانیاهو باید کناره‌گیری کند

لاپید: نتانیاهو باید کناره‌گیری کند رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه در سخنانی تاکید کرد که نخست وزیر این رژیم اعتماد مردم، جهان و سازمان‌های امنیتی را از دست داده و باید کناره‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 17
کد خبر: ۲۱۸۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یائیر لاپید» رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی به شدن از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم انتقاد کرد.

وی در سخنانی گفت: نتانیاهو اعتماد مردم، جهان و سازمان‌های امنیتی را از دست داده و نمی‌تواند دیگر در سمت خود به فعالیت ادامه دهد».

مدیریت جنگ در غزه بعد از عملیات حماس موسوم به «طوفان‌الاقصی» در روز هفتم اکتبر باعث شدت گرفتن انتقادها از بنیامین نتانیاهو شده است. منتقدان می‌گویند این جنگ تا کنون دستاوردی برای اسرائیل نداشته است.

از طرف دیگر، عملیات هفتم اکتبر یک شکست امنیتی- سیاسی بزرگ برای کابینه نتانیاهو به شمار می‌رود. او تا کنون مسئولیت خود را در خصوص این شکست بزرگ به عهده نگرفته است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. تلفات بالای غیرنظامیان در غزه نیز فشارهای بین‌المللی بر بنیامین نتانیاهو را افزایش داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار