دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد

اندر قرابت محمودها!

صادقی‌ها و احمدی نژادها شاید در ظاهر رفتارهای سیاسی با یکدیگر متفاوت باشند، اما تطابق تاکتیک ها برای نیل به اهداف مدنظر از آن ها و نمونه های مشابه دیگر در سپهر سیاست، دوقلوی سیاسی ساخته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - 2018 February 26
کد خبر: ۲۱۹
به گزارش "راهبرد معاصر"؛ محمود صادقی عضو فراکسیون امید مجلس در توئیتر خود نوشت: «هم در غوطه شرقی و هم در روهینگیا مسلمانان قتل عام می شوند، اما در رسانه های رسمی ما هیچ بازتابی ندارد! سیاست ما عین دیانتماست«.


صادقی که پیشتر نیز توئیت های جنجالیش حتی به عذرخواهی از آیت ا.. مکارم هم کشیده شده، این بار پس از دور زدن مفرحانه در حوزه های سیاست داخلی، فرهنگی و اجتماعی سراغی هم از رسانه ها و البته سیاست های خارجی جمهوری اسلامی گرفته تا برای افکارعمومی مشخص نشود اساسا تخصص این نماینده مجلس در چه حوزه ای نمود عینی دارد.


شاید گاف او در نگارش این توئیت یکی از مصادیق عدم تخصص او در ورود به مباحثی ست که صرفا با تکنیک های ژورنالیستی قصد دارد افکارعمومی را در مسیر اهداف سیاسی خویش هدایت کند. او در این توئیت روهینگیا را اسم مکان ذکر کرده، درحالیکه روهینگیا نژاد مسلمانان مظلوم میانمار است که اتفاقا با چراغ سبز سوچی که در نقش عروسک خیمه شب بازی غربی ها در پی عملیاتی کردن دیکته آن هاست صورت می پذیرد.


اما نکته دیگری که در توئیت مذکور کاملا به چشم می خورد نوعی خشم پنهان از اقدامات ارتش سوریه علیه تروریست ها دیده می شود. در حالیکه گروه های تروریستی احرارالشام و جیش‌الاسلام به بدترین شکل ممکن مردم سوریه را قتل عام می کند، ارتش این کشور در حمایت از پایتخت کشور خود و مردمان سرزمین سوریه عملیات هایی را علیه این تروریست‌ها آغاز کرده است.


اینکه چرا دفاع ارتش سوریه از مردم خویش زمینه عصبانیت آقای نماینده را فراهم کرده کاملا مشخص نیست، اما هرچه که هست محمود صادقی ثابت کرده علاقه فراوانی به دیده شدن آن هم به هرقیمتی ست؛ شخصی که بیشترین نقدها را به احمدی نژاد دارد، این روزها خواسته یا ناخواسته پیرو رفتارهای رئیس جمهور سابقی ست که در مسیر دیده شدن حتی حاضرست حقایق را قربانی مطامع سیاسی خویش کند.


صادقی ها و احمدی نژادها شاید در ظاهر رفتارهای سیاسی با یکدیگر متفاوت باشند، اما تطابق تاکتیک ها برای نیل به اهداف مدنظر از آن ها و نمونه های مشابه دیگر در سپهر سیاست، دوقلوی سیاسی ساخته است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار