به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهره مند درباره قیمت شیرینی در آستانه شیب یلدا، گفت: قیمت شیرینی دستوری نیست و براساس عرضه و تقاضا و رقابت در بازار تعیین می شود لذا براساس مرغوبیت مواد اولیه شیرینی عرضه شده در دو دسته درجه یک و دو قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه مشتریان می توانند گران فروشی را به اتحادیه مربوطه اطلاع رسانی کنند، گفت: کارشناسان و بازرسان اتحادیه گزارش ها را پیگیری و در صورتی که گران فروشی محرز شود برخورد قانونی با متخلفین انجام می شود.
رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران بیان داشت: هیچ کمبود و مشکلی برای تامین مواد اولیه از قبیل آرد و روغن وجود ندارد و فعالان این صنف آماده عرضه شیرینی در شب یلدا هستند.
وی افزود: بازار شیرینی پزی و شیرینی فروشی چندان رونق ندارد اما فعالان این صنف امیدوار هستند با استقبال مردم برای خرید در شب یلدا، کسادی بازار جبران شود.
رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی با تاکید بر اینکه مردم شیرینی را از واحدهای دارای پروانه کسب (واحدهای مجاز) خریداری کنند، گفت: برخی از نانوایی در اقدامی غیرقانونی شیرینی می فروشند که توصیه می کنیم مردم نسبت به خرید شیرینی از واحدهای نانوایی اجتناب کنند، زیرا این شیرینی ها در مکان هایی غیراز نانوایی ها تهیه و اغلب در شرایط نامناسب بهداشتی تهیه می شود.
وی افزود: قیمت شیرینی که توسط نانوایی ها عرضه می شود برای جلب مشتری پایین تر از قیمت عرضه در واحدهای مجاز است اما به لحاظ بهداشتی نمی توان به آن اطمینان داشت.
بهره مند اظهار داشت: حدود هزار و 300 واحد شیرینی فروشی دارای پروانه کسب در شهر تهران وجود دارد و 200 واحد نیز در حال اخذ پروانه کسب هستند./ فارس