به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهرهمند رئیس اتحادیه قنادان تهران گفت: امیدواریم با افزایش قیمت مواد اولیه روبرو نشویم، قنادان تمایلی به افزایش نرخ محصولات شیرینی ندارند، متاسفانه در سالهای اخیر سفره مردم کوچکتر شده و تولید و فروش همکاران ما نسبت به قبل کمتر شده است.
به گفته بهره مند، کاهش تولید و فروش محصولات، عدم دسترسی به نیروی انسانی ماهر، تامین مواد اولیه و ساز کار سازمانهای دارایی، شهرداری، بیمه و مالیات از بزرگترین معضلات پیش روی صنف قنادان است./باشگاه خبرنگاران جوان